Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
woloszyn
Gastarbeiter

Blagam o pilna pomoc!!

Postautor: woloszyn » 17 sty 2012 21:29

Jestem w Londynie od 12 dni i zostalem oszukany przez polskiego posrednika. Pilnie poszukuje pracy zeby uczciwie zarobic na jedzenie i jakis pokoj. Spie w warsztacie samochodowym w straszliwych warunkach bez poscieli, jedzenia, prosze was o pomoc w znalezieniu pracy jakiejkolwiek i gdziekolwiek na terenie UK. Mam uprawnienia na wozek widlowy, prawo jazdy katB, nie pije alkocholu. W Polsce posrednik wzial ode mnie pieniadze a na miejscu okazalo sie ze po przepracowanym tygodniu nie zaplacili bo na jakis depozyt trzymaja ktorego prawdopodobnie nie wyplaca, poza tym szef tego warsztatu stwierdzil ze on nie potrzebuje tu zadnych pomocnikow. Blagam was o pomoc w znalezieniu pracy, dzwonilem po wielu ogloszeniach ale wszystko nieaktualne jest. Moj numer telefonu tu 07741652332. Blagam was jeszcze raz aby ktos pomogl znalezc prace bo chcialbym cos zjesc jak czlowiek i gdzies zamieszkac

Wróć do „Praca”