Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
user1058951
Gastarbeiter

Kamil Transport - nie polecam

Postautor: user1058951 » 30 paź 2011 11:36

Ostatnio szukałem firmy, przez którą mógłbym wysłać paczkę, tzn. konkretniej - w której kurier odebrałby ją w sobotę, ze względu na moje godziny pracy. Umówiłem się na sobotę, jeszcze potwierdzałem, czy na pewno będą, otrzymałem odpowiedź, że tak, bez problemu. Wieczorem dzwonię, chciałem dowiedzieć się, o której godzinie przyjadą, bowiem robiło się późno, a już cały dzień w domu czekałem - nikt nie odbiera. Za chwilę dostaję sms, żebym zadał pytanie przez sms :D Przecież to jest kpina w żywe oczy i żarty jakieś. No nic, wysłałem sms'a z pytaniem. Odpowiedzi nie doczekałem się do dziś. Zdecydowanie nie polecam, mają ładnie zrobioną www, wszystko pięknie i profesjonalnie wygląda, a w rzeczywistości -bez komentarza.

PiotrGetka
Gastarbeiter

Kamil Transport - ja polecam

Postautor: PiotrGetka » 02 sty 2012 10:23

Ja zdecydowanie ich polecam. Ale to jest tylko moje osobiste zdanie. Korzystałem z ich usług sporo razy i zawsze byłem zadowolony. Polecałem ich swojej rodzinie i znajomym, również bardzo sobie chwalą tego przewoźnika. Ale tak jak napisałem, to są moje odczucia. Ja ich polecam :) a tak z innej beczki drodzy forumowicze, macie namiary na przewoźnika który mógłby przetransportować 2-3 auta z UK jednocześnie?

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 02 sty 2012 12:41

http://eagletransport.net.pl/

Od wiekow, zero problemow, woza wszystko z/do Polski.

grzesiek1300
Gastarbeiter

Kamil Transport - nie polecam !!!!

Postautor: grzesiek1300 » 09 cze 2012 14:22

Ja miałem tak samo zadzwoniłem umówiłem się na odebranie samochodu i przewiezienie go do polski wszystko cacy umówieni potwierdzane było jeszcze dzień przed ich przyjazdem i w dzień przyjazdu mówili ze będą wszystko cacy. 10 min po zakończonej rozmowie przysłali smsa ze oni się nie podejmują tego zlecenia ! przez nich stracona godzina na wyprowadzenie samochodu z podwórka bo niestety stoi w takiej dziurze ze trzeba się namęczyć zeby wyjechać nie polecam. Stronę maja ładna profesjonalna a sami nimi nie są wybrałem ich tylko dlatego ze sa z mojego miasta i zaluje.!!!!! :? :?

rakowka
Gastarbeiter

Postautor: rakowka » 23 sie 2012 14:48

ja mam problem z wysłaniem paczki już trzeci dzień mnie zwodzą jak dzwonie to potwierdzają przyjazd kuriera ale nie mogę się go doczekać.moja paczka już mnie dużo kosztowała papieru i taśmy,klientów mają za nic tylko ładną stronę www i na tym koniec.zdecydowanie nie polecam.

agis1
Gastarbeiter

oszuści

Postautor: agis1 » 28 gru 2012 14:18

odebrali ode mnie paczke z polski 17.12 oczywiście ze dostarczymy przed Świętami, tak mi napisal w smsie. milutki jak baranek, w sobote, niedziele paczka miala byc dostarczona. W sobote probowalam dodzwonic sie telefon wylaczony. W niedziele, sygnal byl ale nikt nie odbieral wkoncu po kilkunastu godzinach dostalam smsa ze maja problemy z autem i nie maja czym dostarczyc paczki. Dzisiaj jest 28.12 a ja nie wiem co dzieje sie z moja paczka, kiedy ja dostarcza czy wogole. Oszusci i tyle! NIE POLECAM!!! Szkoda nerwow!

donavatar
Gastarbeiter

NIE POLECAM KAMIL-TRANSPORT!!!! PROSZE NIE DAJCIE SIE NAB

Postautor: donavatar » 29 lip 2013 12:41

NIE POLECAM KAMIL-TRANSPORT!!!! PROSZE NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!
Dałam się nabrać na piękna profesjonalną stronę, obiecywano komfort jazdy i dowiezienie na czas. Nie ma żadnej klimatyzacji w tych busach, auta są stare i brudne w srodku stan ich jest pozostawiajacy wiele do życzenia. Wybralam się z nimi w podróz do Polski tam i spowrotem, za 160 funtów. W strone do Polski spóznili się 3 godziny bez dania znać co się dzieje, nie ma zakazu picia alkoholu w busie wiec panowie z tylu tak sie popili ze wczolgiwali sie na czworaka do busa i pol nocy musialam sluchac szczegolow z ich zycia czy tego chcialam czy nie; na pokladzie byly dzieci (nie moje) ale i tak bylam przerazona, ich ojciec rownie zniesmaczony. Wyjazd do Anglii to był prawdziwy 'Meksyk', spóznienie 6 godzin, jeden z kierowcow nie wzial dokumentow wiec wiedzac ze nie bedzie przekraczal granicy uwazal za normalne urżnąć się w trupa i zameczac ludzi rozmowami z poziomu rynsztoka. Bus zepsuł się w okolicach Hanoweru w Niemczech o godzinie 8 rano, okazalo się ze FIRMA KAMIL-TRANSPORT NIE MA WYKUPIONEGO ASISTANS NA NIEMCY, BELGIE ANI FRANCJE, zatem szef wymyslił ze przesle busa z Kielc po nas, czekalismy koczujac na parkingu bez serwisu 17 godzin, od 8 rano do 1. w nocy na odebranie nas i kontynuowanie podrozy, 17 GODZIN KAZANO NAM CZEKAC NA PARKINGU bez możliwości kupienia czegokolwiek do jedzenia czy picia.... Mam nadzieję że nikt nie bedzie musial przezyc tego co ja. Proszę nie kożystajcie z ich usług są nierzetelni a ludzi traktują jak bydło. Jedyne co mogę uznac za plus to drugi z kierowców który był naprawdę pomocny i starał się nam ulżyć i odpowiedziec na wszystkie pytania, dzięki panie Bogdanie!

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 01 sie 2013 15:02

A dopłacić te paredziesiąt funtów i można jak człowiek samolotem...

ISABELA29
Gastarbeiter

Postautor: ISABELA29 » 03 sie 2013 07:57

Takich oszustów jak KAMIL TRANSPORT jeszcze niespotkałam. Miałam wyjechać do Polski 28 lipca (niedziela) w sobotę mieli mnie poinformować o której wyjazd. Niestety czekałam do 24 i zero kontaktu , po 30 telefonach i emailach na wszystkie ich numery jakie miałam, zostalam łaskawie poinformowana o 2 w nocy ze bus odwołany. Pięknie przepraszali obiecywali ze za tydzien mam priorytetowe miejsce w busie i w ramach przeprosin zwrócą mi na konto 40 funtów ( śmiech na sali). Wczoraj dostałam telefon o 18 że znów niejade do Polski, bo jeden bus stoi w Hanowerze a drugi też zepsuty. Masakra. Uważajcie na tych oszustów!!!!!!!!

londynczanka85
Gastarbeiter

Kamil-Transport - jestem na NIE!!!

Postautor: londynczanka85 » 28 sie 2013 17:28

NIe polecam tej firmy. Prawda jest, ze stronke maja fajna i bardzo zachecajaca, ale realia to co innego. Najpierw deklaruja, ze przesylke zabiora a pozniej, ze bedzie problem. Nic nie wyjasniaja od razu, trzeba do nich pisac albo dzwonic, czekac na odpowiedz a w dodatku przestrzegam Was - jesli nie bedziecie mili to oni beda jeszcze NIEmilsi :) Pozdrawiam Pana Kamila Pedrycza, (z imienia wnioskuje, ze to wlasciciel) ktory jest bardzo niemily, wrecz chamski i zdecydowanie niestosownym tonem odpowiada na maile. Moim zdaniem, firmy specjalizujace sie w transporcie powinny, zabiegajac o klienta, kierowac sie zasada "nasz Klient-nasz Pan". Ta firma zdecydowanie idzie w kierunku "my tu jestesmy Panem, jak sie nie podoba to WY***J!!!" Nie podjelam sie nadac u nich przesylki i nie zaluje. Dzieki forum natknelam sie na firme Wysylamtaniej.pl i dzieki nim udalo mi sie jeszcze zaoszczedzic £20.
Zaloze sie, ze firma ta ma juz wielu klientow, moze i nawet zadowolonych, ale jesli ktos dopiero szuka przewoznika to ja ich zdecydowanie odradzam. Pelen NIEprofesjonalizm!!! :)

londynczanka85
Gastarbeiter

Kamil-Transport - jestem na NIE!!!

Postautor: londynczanka85 » 28 sie 2013 17:29

NIe polecam tej firmy. Prawda jest, ze stronke maja fajna i bardzo zachecajaca, ale realia to co innego. Najpierw deklaruja, ze przesylke zabiora a pozniej, ze bedzie problem. Nic nie wyjasniaja od razu, trzeba do nich pisac albo dzwonic, czekac na odpowiedz a w dodatku przestrzegam Was - jesli nie bedziecie mili to oni beda jeszcze NIEmilsi :) Pozdrawiam Pana Kamila Pedrycza, (z imienia wnioskuje, ze to wlasciciel) ktory jest bardzo niemily, wrecz chamski i zdecydowanie niestosownym tonem odpowiada na maile. Moim zdaniem, firmy specjalizujace sie w transporcie powinny, zabiegajac o klienta, kierowac sie zasada "nasz Klient-nasz Pan". Ta firma zdecydowanie idzie w kierunku "my tu jestesmy Panem, jak sie nie podoba to WY***J!!!" Nie podjelam sie nadac u nich przesylki i nie zaluje. Dzieki forum natknelam sie na firme Wysylamtaniej.pl i dzieki nim udalo mi sie jeszcze zaoszczedzic £20.
Zaloze sie, ze firma ta ma juz wielu klientow, moze i nawet zadowolonych, ale jesli ktos dopiero szuka przewoznika to ja ich zdecydowanie odradzam. Pelen NIEprofesjonalizm!!! :)

Marzanna72
Gastarbeiter

NIE POLECAM

Postautor: Marzanna72 » 10 paź 2013 06:42

Juz 4 dni czekam by dostarczyli paczke do PL i nic. parodia jest, ze na ten sam adres w ten sam dzien mieli paczke od kogos innego z mojej rodziny, ta paczka dotarla, gdy rodzina mowila ze powinna byc jeszcze jedna kierowca uparcie twierdzil ze nie nawet nie sprawdzajac. do dzis nie wiem gdzie jest moja przesylka, jestem bardzo zla bo byly w niej cenne rzeczy dla syna ktory ma depresje i teraz mu sie pogarsza bo nie ma tej paczki !!! zlodzieje i oszusci !!!!dzwonie i smsuje i zadnej odpowiedzi....NIE KOZYSTAJCIE Z TEJ FIRMY!!!!!

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 10 paź 2013 10:39

Dobrze ze ty nie masz depresji buahahahah

cycuszki2
Gastarbeiter

Postautor: cycuszki2 » 22 paź 2013 00:56

nie wiadomo czy nie ma..

Sereks91
Gastarbeiter

NIE POLECAM

Postautor: Sereks91 » 06 cze 2014 22:13

Złodzieje jakich mało! Byłem umówiony na odbiór przesyłki i mieli być pierw o 15 potem 18 potem 19 po kilkudziesięciu telefonach wkońcu się dodzwoniłem do kierowcy a ten stwierdził że będzie za 1.5 godziny. Nie wytrzymałem i powiedziałem mu co na ten temat myśle i nie przyjechali w ogóle. Zero odzewu nic.[/quote]

Wróć do „Sprawy codzienne”