O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Belliar
Gastarbeiter

Z czym masz a moze mialas/es Problem?

Postautor: Belliar » 31 gru 2011 21:20

Hej czy zdarzylo sie wam kiedys miec z czyms problem? I kompletnie nie wiedziec co zrobic? Jak wypelnic czek czy napisac podanie o szkole? A moze aktualnie nie weicie jak cos zrobic? Gdzie pojsc albo jak to wypelnic?
Piszcie! :)

Starababa
Gastarbeiter

Re: Z czym masz a moze mialas/es Problem?

Postautor: Starababa » 01 sty 2012 02:30

Belliar pisze:Hej czy zdarzylo sie wam kiedys miec z czyms problem? I kompletnie nie wiedziec co zrobic? Jak wypelnic czek czy napisac podanie o szkole? A moze aktualnie nie weicie jak cos zrobic? Gdzie pojsc albo jak to wypelnic?
Piszcie! :)

Tak, mam problem - kompletnie nie mam pojecia co zrobic z takimi durnymi postami jak tej powyzej.... :roll:

Belliar
Gastarbeiter

Postautor: Belliar » 01 sty 2012 16:03

Tak, mam problem - kompletnie nie mam pojecia co zrobic z takimi durnymi postami jak tej powyzej.... :roll:

Noo hmm jak siedzisz o 2 Rano na tym forum w sylwestra zamiast sie bawic to nie mam dla ciebie rozwiazania :P

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 01 sty 2012 16:48

belliar pisze:Noo hmm jak siedzisz o 2 Rano na tym forum w sylwestra zamiast sie bawic to nie mam dla ciebie rozwiazania :P

A myślisz, że z tobą jest wszystko ok zadając takie pytania na dwie godziny przed północą w sylwestra ?

O wypełnianiu czeku o takiej porze ?

[]_ (][) []_

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 02 sty 2012 00:00

:lol: :roll: :lol:

3.30 pajcu a nie 2... to duza roznica..... nie wszyscy chleja do rana, niektorzy bawia sie w kulturalny sposob i o w miare normalnej godzienie wracaj do domu...

Wróć do „Hyde Park”