Ogólne rozmowy na tematy związane z mieszkaniem w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia mieszkaniowe można znaleźć pod adresem www.londynek.net/accommodation
Lukanioo94
Gastarbeiter

Mieszkanie dla 17-latka...

Postautor: Lukanioo94 » 02 gru 2011 00:54

Hey mam jeszcze 17 chodze do collegu,moja mamuska ma niskie dochody, nie mamy mieszkania itp...Po za tym nie dogaduje sie z matka...nie raz mnie chciala wygonicccc itp.Taki konflikt pokolen.
Slyszalem ze jesli ucze sie w Londynie i chce tu zostac to moge starac sie o mieszkanie.Jako 17-latek , ktory sie uczy, najpierw dostalbym mieszkanie w jakims hotelu, a nastepnie po ukonczeniu 18-tego roku zycia dostalbbym mieszkanie...Taka historie slyszalem kilkakrotnie, lecz nie wiem czy jest prawdziwa i czy naprawde moge sie ubiegac o dane lokum...
Co o tym sadzicie?[/b]

Lukanioo94
Gastarbeiter

Postautor: Lukanioo94 » 02 gru 2011 00:57

I chcialbym dodac ze nie moge wrocic do Polski, jestem uzalezniony od matki...

Alkoholik
Gastarbeiter

Re: Mieszkanie dla 17-latka...

Postautor: Alkoholik » 14 gru 2011 08:19

Lukanioo94 pisze: mam jeszcze 17 (...) nie dogaduje sie z matka...nie raz mnie chciala wygonicccc itp.

Matka juz wiemy, co zrobila. A Ty co narozrabiales wczesniej?
Lukanioo94 pisze: po ukonczeniu 18-tego roku zycia dostalbbym mieszkanie...

Kochani Forumowicze! Nie dogaduje sie z zona. Slyszalem, ze jak uciekne z domu to mi dadza hotel a jak skoncze 50 lat to dostane mieszkanie. Co mam dokladnie zrobic? Zworocic sie w tej sprawie do councilu?

Bardzo mi zalezy na odpowiedzi, bo dostajac mieszkanie oszczedzilbym na mortgage'u... Zaoszczedzone pieniadze przeznaczylbym na rozwijanie moich zainteresowan (vide nick :) )....

Wróć do „Mieszkanie”