O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
alexandrer15
Gastarbeiter

Oskarzam Cie Anglio

Postautor: alexandrer15 » 28 sty 2008 14:04

Oskarzam BIA ( Brader & Imigration Agency)o lamanie Praw Czlowieka podpisanych przez Anglie jako jedna z pierwszych krajów UE w Paryzu 1948r.Art.3,5,6,7,8,9,11,12,18,19,30:Zadnegoz postanowien niniejszej Deklaracji nie mozna rozumiec jako udzielajacego jakiemukolwiek Panstwu ,grupie lub osobie jakiegokolwiek prawa do podejmowania dzialalnosci lub wydawania aktów zmierzajacych do podwazenia któregokolwiek z praw iwolnosci zawartych w niniejszej Deklaracji. 2.Oskarzam BIA o werbowanie ludzi innych nacjonalnosci celem zastraszania i przesladowania oraz skladania falszywych oskarzen izeznan przeciwko mojej osobie. 3.Oskarzam BIA o uzycie nowej technologii przy pomocy University Cambregde i Oxford celem przeprowadzenia PRANIA MÓZGU i wpedzaniu w chorobe psychiczna (dwie pieczenie przy jednym ogniu wy zrobicie sobie experyment a my ja deportujemy jako chora umyslowo ) 4.Oskarzam BIA ze przy wspólpracy z policja próbowali zatuszowac incydent w fabryce W.Bayley w Esex . 5.Oskarzam BIA o zastraszanie , osmieszanie i ponizanie , wprowadzanie w blad opini publicznej oraz nieludzkie traktowanie . 6. oskarzam za prowadzenie wszystkich tych aspektów jak wyzej równiez kiedy bylam w ciazy idalszym znecaniu sie po dzien dzisiejszy.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 sty 2008 14:32

no to teraz juz tylko musisz to napisac po angielsku i sprawa zalatwiona

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 28 sty 2008 16:59

Cos ty, przeciez zrobili mu pranie mozgu :lol: :lol: :lol:

alexandrer15
Gastarbeiter

Postautor: alexandrer15 » 28 sty 2008 17:16

Do Marc Floida widze ze nie umiesz juz czytac w jezyku Polskim tak sie zangloszczyles po pierwsze jestem kobieta no chyba ze faceci tez zachodza w ciaze i moga urodzic dziecko , wiesz czesto zagladam na ten said i czytam wasze posty i jak sadze podlug twoich postów jestes cholernym impertynenckim polonusem który nienawidzi swojego kraju .Bardzo mi przykro z tego powodu bo poniekat urodziles sie w Polsce . Chce jeszcze dodac do twojej wiadomosci ze mieszkam na terenie W.Brytani juz 10 lat ,przez takich polonusów podobnych tobie którzy sprzedaja swoich popadlam w niezle G....

bbrain
Gastarbeiter

Postautor: bbrain » 28 sty 2008 17:44

Alexandrer15 - poniewaz czepiasz sie przeoczenia kolegi dot. plci (co jakoby w kontekscie wypowiedzi znaczenia zadnego nie ma) to z racji solidarnosci nasienia przyczepie sie i ja do twojej wypowiedzi.

Zastanawiam sie od ktorej strony zaczac zeby zostac zrozumianym bo jeszcze sie nie zangloszczylem.

Ogladac said mozna domu bo jest left side i right side, a nie trzeba byc zangloszczonym zeby wiedziec, ze sa Web site a nie Web side.

Z mojego pkt. widzenia ojczyzna dala mi duzo ale nie na tyle zebym mial dozgodnie ja kochac i wielbic, kiedy trzeba nagradzam kiedy trzeba obwiniam, troszke obiektywizmu z kazdej strony sie przyda.

Nie rozumiem jak mozna sie poniekad urodzic.
poniekąd «partykuła komunikująca, że wyrażony w zdaniu sąd nie odpowiada dosłownie faktycznemu stanowi rzeczy, ale jest mu w znacznym stopniu bliski, np.

Zatem piszesz do embriona?

Znaczy, ze kto kogo sprzedal, nie przegladam wszystkich postow ale jakos te, ktore we wspolnych dyskusjach widzialem mialy sens, bylo nie zangielszczone i dalekie od sprzedanych.

Pozdrawiam
ps. tak wiem czepiam sie, ale nie bylo odpowiedzi na rade o przetlumaczeniu i pojsciu do sadu, tylko jest odpowiedz na innego offtopicowego posta.
ps2. posta sponsorowala literka B

anmi
Gastarbeiter

Re: Oskarzam Cie Anglio

Postautor: anmi » 28 sty 2008 17:54

alexandrer15 pisze:Oskarzam BIA ( Brader & Imigration Agency)o lamanie Praw Czlowieka podpisanych przez Anglie jako jedna z pierwszych krajów UE w Paryzu 1948r.Art.3,5,6,7,8,9,11,12,18,19,30:Zadnegoz postanowien niniejszej Deklaracji nie mozna rozumiec jako udzielajacego jakiemukolwiek Panstwu ,grupie lub osobie jakiegokolwiek prawa do podejmowania dzialalnosci lub wydawania aktów zmierzajacych do podwazenia któregokolwiek z praw iwolnosci zawartych w niniejszej Deklaracji. 2.Oskarzam BIA o werbowanie ludzi innych nacjonalnosci celem zastraszania i przesladowania oraz skladania falszywych oskarzen izeznan przeciwko mojej osobie. 3.Oskarzam BIA o uzycie nowej technologii przy pomocy University Cambregde i Oxford celem przeprowadzenia PRANIA MÓZGU i wpedzaniu w chorobe psychiczna (dwie pieczenie przy jednym ogniu wy zrobicie sobie experyment a my ja deportujemy jako chora umyslowo ) 4.Oskarzam BIA ze przy wspólpracy z policja próbowali zatuszowac incydent w fabryce W.Bayley w Esex . 5.Oskarzam BIA o zastraszanie , osmieszanie i ponizanie , wprowadzanie w blad opini publicznej oraz nieludzkie traktowanie . 6. oskarzam za prowadzenie wszystkich tych aspektów jak wyzej równiez kiedy bylam w ciazy idalszym znecaniu sie po dzien dzisiejszy.
1.http://sjp.pwn.pl/ Bo chyba po polsku zapomniałaś 2.Wypierdalaj z Anglii3.to piiiii to wyp.ie.rdal.aj :)

alexandrer15
Gastarbeiter

Postautor: alexandrer15 » 28 sty 2008 18:11

A wiec drogi user......cos tam cos tam zeby opowiedziec cala historie musiala bym napisac ksiazke i pewno w niedalekiej przyszlosci postaram sie o to jestem przesladowana od 2,5roku inie ma sposobu chyba ze mnie deportuja do Polski jako chora umyslowo .Zglaszalam to do naszej Ambasady ale nie otrzymalam zadnej pomocy, kiedy powiedzialam pani konsul dyzurujacej ze mam telefon na podsluch cyt."nie dzwon wiecej na ten numer"w tym czasie nie posiadalam konkretnych dowodów ,lecz w tej chwili je mam i cóz zadzwonie do ambasady i znów uslysze wez adwokata albo udaj sie do psychiatry.Dzwonilam do adwokata bo chcialam zglosic to do Angielskiej prokuratury lecz adwokat jak mnie pani sekretarka poinformowala zajmuje sie sprawami kryminalnymi , chcialam uzyskac porade a dostalam odpowiedz po jednym pytaniu i na tym byl koniec rozmowy.Zglosilam to do obusmana dwa tygodnie temu , czekam na list i nic.Moja poczta jest wstrzymywana a telefony sa na podsluchu . Mily kolego to nie zwykli ludzie z ulicy a Policja i Imigration z takimi ludzmi ciezko jest wygrac . Wiesz wszystko mi jedno bo przysieglam sobie ze wytrzymalam tyle to wytrzymam do konca i nawet jesli bede musiala opuscic ten kraj jako stuknieta lub drugi wariant - rasistka lub polityczna to tak czy inaczej nie daruje zniewag iponizania a zwlaszcza tego co mi zrobiono i zawleke ich sila jesli bedzie trzeba do Trybunalu UE .

catis
Emigrant

Postautor: catis » 28 sty 2008 19:26

alexandrer15

Bez urazy ale jak chcesz zeby ktos cie wysluchal jesli mylisz zeznania?

Najpierw piszesz cos o Oskarzaniu Angli pozniej ze winni sa tego polacy ze znalazlas sie w takim g... W sumie z tego co napisalas sprzedajjacy swoich.

W takim razie i tego co dalej napisalas o podsluchach itp. Co przeskrobalas? Bo jakos nie zdarzylo mi sie zeby ktos byl przesladowany przez policje bedac niewinnym :)

Piszesz ze jestes tu tyle czasu a nie znasz roznicy miedzy podstawowymi zwrotami? ... jak to w ktoryms poscie powiedzaial BANITA ( sorry ze wykozystuje) Ze przez tyle czasu to nawet pies nauczy sie szczekac po angielsku.

Twoj zwrot "czesto zagladam na ten said " swiadczy raczej o tym ze probojesz sie wcielic w osobe ktora wogle nie jestes... co coraz bardziej swiadczy na twoja niekozysc (znow troll na pokladzie)

Jestes przesladowana przez 2,5 roku masz dowody to co tu jeszcze robisz? czemu jeszcze z tymi dowodami nie pojechalas do brukseli oni tam napewno rozpatrza twoja sprawe.

Tak na marginesie internet tez da sie inwigilowac...i to bardzo prosto.

Na tym koncze moje przemyslenia

catis
Emigrant

Postautor: catis » 28 sty 2008 19:28

:D
Ostatnio zmieniony 28 sty 2008 22:28 przez catis, łącznie zmieniany 1 raz.

bbrain
Gastarbeiter

Postautor: bbrain » 28 sty 2008 20:02

bosz.... toc to ni mniej ni wiecej james bond 15... nagonka jak na szefa podziemia z wolomina, lub handlarza proszkiem nie koniecznie do prania w ilosciach kontenerowo przewozonych.
Ale cos mi sie tu nie zgadza.. przede wszystkim pierwszy post raczej byl edytowany.
Jak ta anglia taka zla to moze faktycznie zastanow sie nad przeprowadzka.
Rozumiem, ze ta zla prace zawdzieczasz komus, ale nawet jak zawdzieczasz ja komus to wina, w niej tkwisz jest po twojej stronie. To sie nazywa wolna wola...

Poza tym tak czesto zmieniasz zdanie, ze nie wiem na co odpowiadac... jestes 10 lat piszesz tekst po polsku nie po angielsku masz pretensje do zanglizowanych.
Zanglizowani zapomnieli skad sie urodzili, a to piekny kraj, ktorego ambasada, przypomne nastepny post, ci nie pomogla.
Na koncu to polacy zgotowali ci los ze angielskie sluzby tajnie cie sledza i nie masz/nie wiesz co zrobic.

Jak dla mnie schizofrenia paranoidalna polaczona z rozdwojeniem osobowosci i niestabilnoscia emocjonalna.

Moze juz czas zaczac brac leki nie tylko homeopatyczne.

pozdrawiam
ps. wypowiedz sponsoruje zaimek "skąd"

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 28 sty 2008 22:54

no coz ogladalnosc musi wzrastac szkoda tylko ze przez posty ktore w zaden sposob kupy sie nie trzymaja....

Darek z Londku by sie przydal, on mial zawsze jakies pomysly na "trudne" psychologicznie przypadki :D

Podsluchy, poczta przechwytywana......dziewczyno,wracaj do kraju, 10 lat poza to chyba dla ciebie za duzo....

Oskarzam BIA ( Brader & Imigration Agency)

To jest chyba BORDER & IMMIGRATION AGENCY........hmmm...jestes pewna ze jestes tu 10 lat??

PS:czy Gonzo zmienil plec??? :roll:

anmi
Gastarbeiter

Re: Oskarzam Cie Anglio

Postautor: anmi » 28 sty 2008 23:00

alexandrer15 pisze:Oskarzam BIA ( Brader & Imigration Agency)o lamanie Praw Czlowieka podpisanych przez Anglie jako jedna z pierwszych krajów UE w Paryzu 1948r.Art.3,5,6,7,8,9,11,12,18,19,30:Zadnegoz postanowien niniejszej Deklaracji nie mozna rozumiec jako udzielajacego jakiemukolwiek Panstwu ,grupie lub osobie jakiegokolwiek prawa do podejmowania dzialalnosci lub wydawania aktów zmierzajacych do podwazenia któregokolwiek z praw iwolnosci zawartych w niniejszej Deklaracji. 2.Oskarzam BIA o werbowanie ludzi innych nacjonalnosci celem zastraszania i przesladowania oraz skladania falszywych oskarzen izeznan przeciwko mojej osobie. 3.Oskarzam BIA o uzycie nowej technologii przy pomocy University Cambregde i Oxford celem przeprowadzenia PRANIA MÓZGU i wpedzaniu w chorobe psychiczna (dwie pieczenie przy jednym ogniu wy zrobicie sobie experyment a my ja deportujemy jako chora umyslowo ) 4.Oskarzam BIA ze przy wspólpracy z policja próbowali zatuszowac incydent w fabryce W.Bayley w Esex . 5.Oskarzam BIA o zastraszanie , osmieszanie i ponizanie , wprowadzanie w blad opini publicznej oraz nieludzkie traktowanie . 6. oskarzam za prowadzenie wszystkich tych aspektów jak wyzej równiez kiedy bylam w ciazy idalszym znecaniu sie po dzien dzisiejszy.

tutaj jest temat specjalnie dla ciebie http://forums.londynek.net/gb/viewtopic.php?t=1151&sid=45f5c3d53850c09f8f3ccbb7cf0f0272

bbrain
Gastarbeiter

Postautor: bbrain » 28 sty 2008 23:03

Mam wrazenie, iz sprawe tego rodzaju postow, rozwiazala w znacznym stopniu modyfikacja defaultowego PHP-a wyswietlajacego posty. Dodac nalezy post IP i wiemy juz czy to jeden okreg plebsostrady czy biti czy cos innego.
Drogi moderatorzy admini, moze by tak rozwazyc moja propozycje.

To nie przypadki, to sa ludzie, ktorym albo nie wyszlo albo nie wyjdzie albo nie wychodzi.

pozdrawiam
ps. sponsorem wypowiedzi jest DHCP server obslugujacy neostrade+

alexandrer15
Gastarbeiter

Postautor: alexandrer15 » 29 sty 2008 08:36

Dziekuje Wam wszystkim za opinie wyrazone w Waszych postach ,takich opini sie spodzewalam. Czesto zagladalam na ten wlasnie Web sait zeby sie posmiac ,i tym razem sie nie zawiodlam na rodakach.Ktos napisal ,ze za moje niepowodzenie obwiniam Polaków ,jesli bym obwiniala wszystkich byl by to absurd . Widze ze czytacie i wybieracie wybrane konteksty nie próbujac zrozumiec calosci.Ktos z Was wystawil mi diagnoze psychiatryczna , mysle ze powinienes poszukac pracy wlasnie w tym kierunku , o ile mi wiadomo HNS ma braki i potrzebuje dobrych specjalistów . Jeszcze ktos napisal,ze powinnam wyjechac ,a wiec powiem ci - bardzo tego pragne i napewno to zrobie tylko czekam - na co? na zakonczenie , bo jak wspomnialam w wyzej umieszczonym poscie , napisze kiedys ksiazke , ale brak mi zakonczenia .Ktos czepil sie slowa zangielszczeni to byla odpowiedz do postu MR. Marc Floida który wydaje sie byc bardzo inteligentnym ,i drwi z innych.Jeszcze ktos nazwal mnie "Trolem "dziekuje bardzo, lubicie przyklejac takie epitety innym ,proponuje popatrzec na siebie a pózniej oceniac innych.(w czyims oku widzicie dzrzazge ,a w swoim belki dojrzec nie potraficie),Ktos napisalmi wyp....to tylko swiadczy o kulturze tego czlowieka jaka wyniósl z domu rodzinnego.Ktos jeszcze podal mi link ze slownikiem dziekuje i za to , jak pisalam jestem tu10 lat i moge napisac cos blednie ,poniewz zadko pisze w j.polskim .A wiec dziekuje Wam wszystkim za wasze szczere opinie jeszcze raz .Zapomnialam wspomniec nikt nigdy nie zalatwial mi pracy raczej to ja pomagalam Polakom i ludziom innej nacji w znalezieniu pracy .Do Koslawki- nie jestem nowym Gonzo ,ani Tez Iron.Ito by bylo na tyle.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 29 sty 2008 09:11

alexandrer15 pisze:Ktos jeszcze podal mi link ze slownikiem dziekuje i za to , jak pisalam jestem tu10 lat i moge napisac cos blednie ,poniewz zadko pisze w j.polskim

tia a swistak siedzi i zawija ....

ktos kto zadko pisze po polsku pewnie czesto pisze po angielsku (albo wcale nie pisze ani nie czyta) i jest w uk 10 lat nie potrafi napisac poprawnie strona internetowa po angielsku? to sa pierwsze slowa w szkole dla dzieci w 21 w.

Wiesz a moze mieszkasz z Osama dlatego cie podsluchuja? A moze w tej pomocy dla wszystkich wszystkich oszukalas jak to wiekszosc tych co tu byli przed unia robi?

Wróć do „Hyde Park”