O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 11 sie 2011 21:33

ok
jak dlugo nad tym myslales? :lol:

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 11 sie 2011 22:27

..nic sie nie zmienilo.. dyskusje wyzszosci Swiat Wielkanocnych nad Swietami Bozego Narodzenia...
...tak naprawde to tylko dzial ogloszen jest cos wart...

a te blondynki przepychajace sie z banita i ... etc ... to jakis koszmar .. ci ludkowie nie maja nic innego w zyciu do roboty?????????????????????????????????

poczytajcie swoje texty sprzed jakiegos czasu... nic sie nie zmienilo.. te same problemy macie .. chyba ze soba!
paranoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tu leki juz nie pomoga... nawet te podkradane...
wiec -@y co? dalej...

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 12 sie 2011 08:54

rafal.ziaja pisze:Londyn ma powieszchnie ponad 1,5tys km2.
Dla kontrastu, M25 ma 188km.

Khe khm, dla porzadku: nie powinienes porownywac dlugosci do powierzchni...

blondynek pisze:zmien plyte MF - ta juz jest zdarta :roll:

Zmienie natychmiast jak tylko zaczniesz miec ta odrobine wyczucia ktora podpowie ci kiedy powinnas wsadzic buzie w kubel.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 12 sie 2011 09:19

ewazraju pisze:banita naprawde tak ci sie tylko wydaje

dobrze

niech bedzie

wieliczka nie lezy niedaleko krakowa
morskie obok nie lezy w okolicy zakopanego
nie wspominajac juz o gatwick kolo londynu
itd itd itd itd ja pie.......

ewazraju pisze:jezdziles kiedys po Londku?

wiecej niz ty i blondynek razem wziete przez 30 lat (autobus i metro sie nie liczy bo to nie jazda to wozenie dupy)

ewazraju pisze:moze na mapie tak to blisko wyglada ale przeciez w rzeczywistosci nie poruszasz sie prosta linia i wierz mi ze zaden tubylec nie powiedzialby tlumaczac jak dojechac na ealing(zalezy jaki?broadway?north?south?west?do kurwy podejrzewam ze jest rozlegly jak miejscowosc w ktorej ty mieszkasz)zeby kierowal sie na wembley

wracajac do map i kobiet ... odleglosc podana przezemnie jest odlegloscia do jazdy a nie po lini prostej, nikt w tych czasach nie podaje po prostej bo co to kogo obchodzi wiec jesli ma byc po prostej to bedzie mniej niz 4 mile :roll:

jak jakis ciemok nie wie jak z ealing dojechac do wembley, nie ma mapy, nawigacji ani czytac znakow nie potrafi to wystawi leb za okno, spojrzy gdzie stadion i pojedzie ... no ale wy baby pewnie byscie tlumaczyly pierwsza w lewo, 8 w prawo, 11 zjazdem na 4 rondzie ...

zrobmy tak: jak ty albo blondi kupicie sobie chociaz samochod zeby wypowiadac sie w tematach jazda/odleglosc/co kolo czego to moze da sie "pogadac"

ps. tia Ealing 55.53km2 vs. moja wiocha 633.81km2

banita
Rezydent

Postautor: banita » 12 sie 2011 09:34

co do ludkow jedynie krytykujacych co to za poziom na londynku

to czemu nie zalozycie watku w ktorym blondynek z banita nie beda sie klocic o pie...?

zablysnijcie

napiszcie cos o Mozarcie albo Chopinie i zobaczymy jak wam poziom urosnie

nie potraficie nawet zabrac glosu w durnej dyskusji a jedynie placzecie jak tu zle, nikt inny nic nie pisze poza ale oni sa gupi ciagle sie kloca, napiszcie cos innego nie bedzie klotni

pozatym to jest Hyde Park i ludzie moga sobie pisac co tylko chca (tak rafal wiem najpierw zaspamowalismy twoj watek ale od tego jest mod) nie podoba sie to nie czytajcie

jesli my jestesmy zalosni bo sie wyklocamy to wy nie jestescie lepsi piszac jedynie jakie to jest beee

blondynek pisze:na londynku nic sie nie zmienia od poczatku jego istnienia -oprocz adwersarzy;

powiedziala co wiedziala osoba ktora jest druga jak nie pierszwa piszaca tutaj wiec de facto to ona tworzy to forum ... brawo ... kolejny w ciagu ostatnich dni strzal w stope ... za kazdym razem jak piszesz jaki londynek jest denny i bezmozgi to piszesz o sobie bo londynek to glownie ty ... brawo

wielokropki ze specjalna dedykacja dla darka

zacznijcie tworzyc to forum to bedzie moze inne

banita
Rezydent

Postautor: banita » 12 sie 2011 10:13

Ranking najczesciej piszacych czyli tworzacych to forum (dane londynkowe stan na dana sekunde):

1. blondynek 3812 postow 6% z całości / 4.06 postów dziennie
2. banita 5535 postow 9% z całości / 3.84 postów dziennie
3. Marc Floyd 3292 5% z całości / 2.28 postów dziennie ex aequo ze stara baba jesli nawet nie poza podium bo babcia oszukuje i czesto zmienia nicki

napisz blondynku jeszcz pare razy jaki to niski poziom ma to forum i ze od lat nic sie nie zmienia

moze zmien cos, przestan pisac, poziom wzrosnie, klotnie znikna, zaszczuci uzytkownicy przestana odchodzic (aina24)

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 12 sie 2011 11:57

babcia oszukuje i czesto zmienia nicki

Wypraszam sobie, nie "czesto", raz na 1-2 lata srednio :lol:

zaszczuci uzytkownicy przestana odchodzic (aina24)

Powaznie, aina24 "odeszla"? Co za strata..... :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 12 sie 2011 12:10

StaraBaba pisze: Co za strata..... :lol:

przeciez pasowala jak ulal do charakterystyki tego forum rysowanej przez blondynka

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 12 sie 2011 12:47

ja nic nie wiem, ja tu tylko tranzytem..... odwyk ogolny u mnie, nudza mnie te wszystkie fora wiec czasowo unikam, tak tylko z przyzwyczajenia czasem tu zajrze.... ziew.... ze wam sie chce?

banita
Rezydent

Postautor: banita » 12 sie 2011 12:50

jak standardowo

wszystko co o mighty blondynek miala do powiedzenia w temacie to po raz kolejny obrazic innego uzytkownika

podbudowujemy poziom forum co?

Wróć do „Hyde Park”