O wszystkim na tematy prawne
banita
Rezydent

£$£$£$ Czy nalezy mi sie odszkodowanie? £$£$£$

Postautor: banita » 28 lip 2011 15:34

siedze ... pie.rd.lem se ... czuje ... kleks ... draska ... lisek ... ehh

nie noooo, taki wypadek, takie nieszczescie, tak nie mozna zyc, w takich warunkach

napewno moge wyrwac za ten uszczerbek na zdrowiu jakies odszkodowanie

czy moge pozwac producenta majtek za to ze material zatrzymal wydzieline?
a moze dupe za to ze zawor puscil?
czy moze jednak organ nadrzedny, odpowiedzialny za sterowanie dupa?

prosze pomozcie, juz dalej tak nie moge, chyba dodatkowo popadne w depresje wiec przyda mi sie tez jakas pomoc ktora forme do benefitow musze wypelnic

z gory dziekuje wszystkim zyczliwym osoba za okazana pomoc

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 29 lip 2011 23:33

Jak sie cos dowiesz to daj koniecznie znac - tez jestem wpotrzebie bo dzisiejszy dzien w pracy to byla masakra:

1) zlamalam paznokcie (swoj nie jakis sztuczny) na klawiszach

2) poszedl mi rozpierdak w spudnicy (z tylu, niech to szlag) i do domu jechalam z zawinieta marynarka dupa....

Uwazam ze za okalecznie fizyczne (paznokiec) i stres moralny (dupa na wierzchu) naklezy mi sie conajmnie 23407607860760

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 sie 2011 08:34

Za stres i szkodliwe warunki to sie odszkodowanie nalezy tym co z toba w metrze jechali :lol: No chyba ze tylem do sciany stalas.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 01 sie 2011 09:11

oj tam oj tam, jeszcze nie jedna by chciala miec taka dupe jak babcia :P co nie babciu :wink:

jak sie dowiem to powiem a narazie dorzucam "nagrode" za info - ktokolwiek sie podejmie bedzie mogl zachowac glowny dowod ze sprawy :wink: orginalne, next, letko przechodzone :lol: :lol:

Wróć do „Prawo”