O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Starababa
Gastarbeiter

Re: TOP UP gaz i prąd

Postautor: Starababa » 09 lip 2011 08:40

tonyhalik pisze:
StaraBaba pisze:
tonyhalik pisze:witam,szukam "specjalistow" od doladowywania top-up gazu i pradu za pomoca "magicznych" kart i kluczy:)
tylko powazne informacje.
ps.mądralom tego forum ktorzy brzydza sie cwaniactwem za komentarze z góry dziekuje... jestescie najlepsi!

Oj Blondynek - przeciez ten PALANT wyraznie szuka kogos kto mu na lewo prad/gaz dobije bez placenia.

Te, palant - sp...ier...da...laj w pisssssssssssssssssssssssssssdu stad. Obore normalnym ludziom robic. Kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrwa mac, przez bramki metra tez przeskakujesz, nie?

obore to ty robisz.czytam twoje wpisy jakis czas i widze nieskazitelną wzorowa osobe wrecz z boskimi cechami.zyjesz w jakims odrealionym swiecie.moze odejdz od kompa i wyjdz na ulice zobaczysz rzeczywistosc a nie pouczasz wszystkich dookola.wlozylem ten topic bo kazdy moze zyskac.a ze british gas straci to nie moja sprawa.nie ja daje ich pracownikom master karty ktore uzywaja na lewo.

DUPKU - ja zyje w realnym swiecie, ja place rachunki a nie szukam jak gdzie i kogo w ... zrobic.

British Gas traci? Dobre - jak straci za duzo to wszystkim (wlacznie ze mna) podniesie rachunki wiec nie pie... glupot.

Tak samo jak na przeskakiwaniu przez brami nikt nie traci tylko transport ceny podnosi wlasnie wszystkim znowu.

Wiec spier... z tymi swoimi madrosciami.

Rezcywistosc to ja znam bardzo dobrze a w coocoland to ty losiu prosty zyjesz.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 09 lip 2011 11:53

.. i dlatego wqurf mi sie wlacza jak takie losiowe tematy i podejscie do zycia widze....

wlasnie wisialam prawie godzine na tel do EDF zeby mi srednia roczna obliczyli i wychodzi mi 90 miesiecznie za prad i gaz (srednio bo wiadomo zima wiecej a latem mniej wiec zawsze srednia licze i tak place, latem nadplata zeby na zime bylo)

no ale ja w realnym swiecie zyje....

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 09 lip 2011 13:06

To trzeba dać napis, że takich klientów nie obsługujemy i do kosza z nim.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 lip 2011 09:36

tonyhalik jeden mistrzu na forum placi za ogladanie jak sobie wali, w polsce galerianki robia loda za doladowanie karty do telefonu, moze ty polacz polskie z angielskim i zaoferuj usluge walnenia konia za doladowanie pradu i gazu - szybciej uzbierasz sobie na te wymazona beeme i s.pei.rdol.isz z tej wyspy z powrotem na wioske

Wróć do „Hyde Park”