Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
sowa180
Gastarbeiter

Szukam pracy

Postautor: sowa180 » 13 cze 2011 20:56

Witam, mam 25 lat i szukam pracy. Przez ostatnie 2 lata pracowałem w Niemczech jako Cieśla szalunkowy(systemy peri i doka). Oprócz tego posiadam doświadczenie w pracy w supermarkecie i w hotelu na accomodation i jako porter oraz w restauracji jako kelner, a później jako Kitchen Porter(wszystkie posady w Irlandii w przeciągu kilku lat). Pracowałem również w Austrii na wykończeniach, ale niestety nielegalnie i zrezygnowałem. Aktualnie jestem w Polsce, ale natychmiastowy wyjazd nie stanowi żadnego problemu. Posiadam prawo jazdy kat. B, certyfikat SCC/VCA(tzw safepass), jestem uczciwy i punktualny, poważnie podchodzę do swojej pracy. Moje hobby to elektronika, komputery, sprzęt satelitarny etc. Język angielski w stopniu bardzo dobrym, niemiecki podstawowy. Za ewentualną pomoc jestem w stanie się odwdzięczyć. Szukam również lokum do zatrzymania się, może być coś tymczasowego lub na stałe. Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam.

Wróć do „Praca”