Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
barbara0706
Gastarbeiter

PRAWKO KAT .D

Postautor: barbara0706 » 14 gru 2010 09:48

Witam
Mysle juz od dluzszego czasu o zrobieniu prawka na kategorie D ale przyzna sie ze juz nie mam zielonego pojecia od czego zaczac bo roznych sie rzecvzy nasluchalam .
A i szukajac firm ktore mogly by to mi udostepnic natrafialam na ciekawych inaczej.
Prosze jesli ktos co kolwiek na ten temat wie i dysponuje informacjami byla bym wdzieczna .
Mam juz po dziurki w nosie uszczypliwych ,zazdrosnych ludzi - co komu przeszkadza ze ktos chce miec lzej lub ciekawiej w zyciu niz oni sami.
Z gory dziekuje za co kolwiec na ten temat.

barbara0706
Gastarbeiter

Postautor: barbara0706 » 15 gru 2010 19:18

Dziekuje bardzo .
Mieszkam w Londynie i tu mysle to robic .
Jeszcze raz dziekuje.

kierowcautobusu
Gastarbeiter

Postautor: kierowcautobusu » 19 sty 2011 23:03

tylko jak zrobisz to prawko to bez doswiadczenia gdzie znajdziesz prace? ja posiadam to prawko i w okregu berkshire ciezko wszedzie probowalem ale nie poddam sie teraz zaczne szukac w Londynie moze tam potrzebuja nawet bez doswiadczenia

dorizz
Gastarbeiter

Postautor: dorizz » 14 mar 2011 13:47

Witam.
Ostrzegam przed osrodkiem szkoleniowym 1st class trucking (http://www.1stclasstrucking.co.uk/ ) z siedziba w Enfield.
Moj maz zaplacil ok £ 2000 za caly pakiet szkolen.

Wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze jedyna mozliwosc kontaktu z firma (bukowanie terminow) to help line a pracownicy odbierajacy telefony sa zupelnie niekompetentni i bezuzyteczni, nastawieni jedynie na prowizje i naciagniecie klienta na mega wysokie rachunki tel.

Na stronie internetowej firma ta podaje ze trening mozna zrobic w 5 dni a moj maz meczy sie z nimi juz chyba 6 miesiecy przez ciagle przekladanie albo odwolywanie egzaminow bez jego wiedzy.
Jezeli chcesz wiecej info na temat poszczegolnych egzaminow, treningow i wszystkich potrzebnych kwalifikacji pisz.
dorizz@o2.pl

Pozdrawiam
Dorota

olejnicky
Gastarbeiter

Postautor: olejnicky » 29 mar 2011 14:16

dorizz pisze:Witam.
Ostrzegam przed osrodkiem szkoleniowym 1st class trucking (http://www.1stclasstrucking.co.uk/ ) z siedziba w Enfield.
Moj maz zaplacil ok £ 2000 za caly pakiet szkolen.

Wszystko byloby ok gdyby nie fakt ze jedyna mozliwosc kontaktu z firma (bukowanie terminow) to help line a pracownicy odbierajacy telefony sa zupelnie niekompetentni i bezuzyteczni, nastawieni jedynie na prowizje i naciagniecie klienta na mega wysokie rachunki tel.

Na stronie internetowej firma ta podaje ze trening mozna zrobic w 5 dni a moj maz meczy sie z nimi juz chyba 6 miesiecy przez ciagle przekladanie albo odwolywanie egzaminow bez jego wiedzy.
Jezeli chcesz wiecej info na temat poszczegolnych egzaminow, treningow i wszystkich potrzebnych kwalifikacji pisz.
dorizz@o2.pl

Pozdrawiam
Dorota

czemu ja tego wczesniej nie przeczytalem... potwierdzam...
w moim przypadku chcialem oplate rozlozyc na 4 raty...
bez mojej wiedzy sciagneli mi z konta 600 funtow a teraz nie odbieraja telefonow... mieli sie skontaktowac w sprawie umowienia terminu ale tez sie cos nie kontaktuja!

jacozbr
Gastarbeiter

Postautor: jacozbr » 30 mar 2011 21:55

Witwm.Mam prośbe,czy osoby robiące kurs na autobusy mogłyby się podzielić doświadczeniami.Jak wygląda egzamin teoretyczny,czy jest trudny,jak wygląda trening praktyczny itp. Napewno nie tylko mnie się te informacje przydadza.Pozdrawiam

Wróć do „Praca”