O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 28 lut 2011 20:28

nie moge miec dzieci, usatysfakcjonowana odpowiedzia? Czy mi powiesz ze za jakis czas zacznie szukac sobie innej bo muzulmanie MUSZA miec dzieci???

Marek, blagam znajdz poza suka jakas normalna kobiete, odczekam jakis miesiac i pozniej pogadamy na ten temat raz jeszcze...

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 01 mar 2011 09:52

marekleyton pisze:kaslawka odpowiadam specjalnie dla ciebie :

2:191 I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym!

2:222 Będą ciebie pytać o okres miesięczny. Powiedz: "To jest cierpienie. Trzymajcie się więc z dala od kobiet podczas okresu miesięcznego i nie zbliżajcie się do nich, dopóki one się nie oczyszczą. A kiedy się oczyszczą, to przychodźcie do nich, tak jak nakazał wam Bóg." Zaprawdę, Bóg miłuje nawracających się i miłuje oczyszczających się!

2:223 Wasze kobiety są dla was polem uprawnym. Przychodźcie więc na wasze pole, jak chcecie, i czyńcie pierwej coś dobrego dla samych siebie. Bójcie się Boga i wiedzcie, że się spotkacie z Nim! A ty głoś radosną wieść dla wierzących!

żródło :

http://www.poznajkoran.pl/

heh wiekszych stek bzdur to w zyciu nie widzialam...
po ch...j oni to wogole czytaja, jajecznice w glowie kazdy z nich ma...

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 01 mar 2011 09:52

marekleyton pisze:kaslawka odpowiadam specjalnie dla ciebie :

2:191 I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym!

2:222 Będą ciebie pytać o okres miesięczny. Powiedz: "To jest cierpienie. Trzymajcie się więc z dala od kobiet podczas okresu miesięcznego i nie zbliżajcie się do nich, dopóki one się nie oczyszczą. A kiedy się oczyszczą, to przychodźcie do nich, tak jak nakazał wam Bóg." Zaprawdę, Bóg miłuje nawracających się i miłuje oczyszczających się!

2:223 Wasze kobiety są dla was polem uprawnym. Przychodźcie więc na wasze pole, jak chcecie, i czyńcie pierwej coś dobrego dla samych siebie. Bójcie się Boga i wiedzcie, że się spotkacie z Nim! A ty głoś radosną wieść dla wierzących!

żródło :

http://www.poznajkoran.pl/

heh wiekszych stek bzdur to w zyciu nie widzialam...
po ch...j oni to wogole czytaja, jajecznice w glowie kazdy z nich ma...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 01 mar 2011 09:57

ewazraju pisze:natomiast reszta wypowiedzi zbytnio od kierowcy autokaru nie odstajesz :roll:

bo ja jestem kierowca autobusu :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 01 mar 2011 10:01

Starababa pisze:Ewa ma racje, nie miales/nie masz kontaktu z ciapkami i innymi... zdejmnij te rozowe okulary .... :lol: :lol:

no to MF do dziela, sciagaj spodnie i miej w koncu kontakt z jakims "innym" czlowiekiem bo dopoki nie dasz mu d... to g.... wiesz o zyciu :wink: :lol: :wink: :lol: widac niektorzy w taki sposob wzbogacaja wiedze

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 01 mar 2011 11:47

jak na kierowce autobusu jestes genialny :oops:

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 01 mar 2011 12:23

banita pisze:
Starababa pisze:Ewa ma racje, nie miales/nie masz kontaktu z ciapkami i innymi... zdejmnij te rozowe okulary .... :lol: :lol:

no to MF do dziela, sciagaj spodnie i miej w koncu kontakt z jakims "innym" czlowiekiem bo dopoki nie dasz mu d... to g.... wiesz o zyciu :wink: :lol: :wink: :lol: widac niektorzy w taki sposob wzbogacaja wiedze

bo jak znam zycie to kreci sie ono wlasnie wokol DUPY
nieprawdaz? :roll:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 01 mar 2011 13:03

nie wiem, ja juz wyroslem, byle d.. wrazenia na mnie nie robi

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 mar 2011 13:38

ewazraju pisze:i po ujawnieniu moich pogladow jemu sie odniechcialo wszelkich kontaktow

Mam niejakie wrazenie ze po ujawnieniu twoich pogladow to wiekszosci facetow przechodzi ochota na dalsze kontakty.

Marekleyton:

Pier...lisz bzdury. Poczytaj sobie chrzescijanska biblie, tam takie kwiiatki mozesz rowniez znalezc:.

Naklanianie niewolnikow do posluszenstwa ich wlascicielom:
List do Efezjan Rdz.6
"5 Niewolnicy, ze czcią i bojaźnią w prostocie serca bądźcie posłuszni waszym doczesnym2 panom, jak Chrystusowi, 6 nie służąc tylko dla oka, by ludziom się podobać, lecz jako niewolnicy Chrystusa, który z duszy pełnią wolę Bożą 7 Z ochotą służcie, jak gdybyście [służyli] Panu, a nie ludziom

Uleglosc kobiet wobec mezczyzn:

Efezjan 5; 22-24
22.Żony,bąźcie uległe mężą swoim
jak Panu.
23.Bo mąż jest głową żony,jak Chrystus
Głową kościoła,ciała którego
Jest Zbawicielem.
24.Ale jak Kościół podlega Chrystusowi,
Tak i żony męzom swoim we wszystkim

1 Piotra 3;1-7
1.podobnie wy,żony ,bądźcie uległe
mężom swoim,

Kobieta jest nieczysta:

Kpł 15, 20-23

" 20 Wszystko, na czym ona [kobieta mająca krwawienie miesięczne] się położy podczas swojej nieczystości, będzie nieczyste. Wszystko, na czym ona usiądzie, będzie nieczyste. 21 Każdy, kto dotknie jej łóżka, wypierze ubranie, wykąpie się w wodzie i będzie nieczysty aż do wieczora. 22 Każdy, kto dotknie jakiegokolwiek przedmiotu, na którym ona siedziała, wypierze ubranie, wykąpie się w wodzie i będzie nieczysty aż do wieczora. 23 Jeżeli kto dotknie się czegoś, co leżało na jej łóżku albo na przedmiocie, na którym ona siedziała, będzie nieczysty aż do wieczora. "

Karanie smiercia:

- osob nieposlusznych klerowi:
Pwt 17, 12
12 Człowiek, który pychą uniesiony nie usłucha kapłana ustanowionego tam, aby służyć Panu, Bogu twemu, czy też sędziego, zostanie ukarany śmiercią

- osob okazujacych milosc blizniego w bardziej bezposredni sposob:
Kpł 20, 10
10 Ktokolwiek cudzołoży z żoną bliźniego, będzie ukarany śmiercią i cudzołożnik, i cudzołożnica.

- nieposlusznych dzieci
Pwt 21, 18-21

" 18 Jeśli ktoś będzie miał syna nieposłusznego i krnąbrnego, nie słuchającego upomnień ojca ani matki, tak że nawet po upomnieniach jest im nieposłuszny, 19 ojciec i matka pochwycą go, zaprowadzą do bramy, do starszych miasta, 20 i powiedzą starszym miasta: Oto nasz syn jest nieposłuszny i krnąbrny, nie słucha naszego upomnienia, oddaje się rozpuście i pijaństwu. 21 Wtedy mężowie tego miasta będą kamienowali go, aż umrze

Za pomoca dowolnie wybranych cytatow udowodnic mozna wlasciwie wszystko.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 mar 2011 13:43

blondynek pisze:pieprzenie MF 'robie kurs policyjny moze sie spotkamy po dwoch stronach barykady' przypomina pieprzenie [piii...] ZOMOwcow

Prawie mnie wzruszylas, az sie lezka w oku zakrecila. Ty twierdzilas ze masz czarna skore, nieprawdaz? To jak juz wpadniesz w sam srodek kibolskiego bydla z EDF - wtedy moze docenisz tych ktorych raczysz nazywac "pi.... ZOMOwcami".
Bo ja, zapewne w przeciwienstwie do ciebie widzialem tych EDF-owskich skurwysynow w akcji - widzialem zdemolowane sklepy i ludzi bitych za to ze mieli kolor skory inny niz bialy.

I powiem ci jeszcze tyle: swoja wypowiedzia udowodnilas ze g.. wiesz o EDF.

blondynek pisze:natomiast TA to nie chodzi mi o teaching assistant - bo jak ma sie kuzwa nauczyciel do policji - to nie mam bladego pojecia, ale chodzilo mi o cos takiego jak Territorial Army

To moze nastepnym razem powinnas PISAC o co ci chodzi a nie wymagac od interlokutora znajomosci telepatii?
Ostatnio zmieniony 01 mar 2011 13:46 przez MarcFloyd, łącznie zmieniany 1 raz.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 01 mar 2011 13:46

MarcFloyd pisze:To moze nastepnym razem powinnas PISAC o co ci chodzi a nie wymagac od interlokutora znajomosci telepatii?

ale przeciez ta zmyla byla specjalnie :roll:

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 01 mar 2011 13:53

i po co te wszystkie cytaty?
tak czy siak muzulmancow nalezaloby wszystkich wystrzelac wlacznie z ich kotami i psami :roll:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 mar 2011 14:35

Widze ze twoj nick to po Ewie Braun?

banita
Rezydent

Postautor: banita » 01 mar 2011 14:38

Marc chyba sie musiales powstrzymac bo spodziewalem sie wiekszego kalibru :lol:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 01 mar 2011 15:40

Bo ja lubie, chociaz mnie wk... :)