O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 10 lut 2011 09:31

czy wam sie watki nie pomylily?

zalozcie sobie swoj... i tam sie zryjcie na inne tematy...

**********************8

wracajac do tematu - niech ich szlag, ale wymyslili:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/asia-p ... 597003.stm

ja bym zrobila wieksze te ciezarowki i wlascicieli nimi "wozila"

:evil:

justa81
Emigrant

Postautor: justa81 » 10 lut 2011 10:17

banita pisze:sierio?

w tamtym roku zachorowala moja tesciowa - i co?

i ma sie calkiem dobrze, natychmiast po zdiagnozowaniu otrzymala pelna niezbedna pomoc, na kontrole, badania czy inne wizyty nie czeka wcale po 3 lata jak to w telewizorni mowia, zyje i nie nazeka

jej stan byl zaawansowany, jest po 60, mieszka w polsce, nie posiada zadnych prywatnych ubezpieczen ani specjalnych przywileji, nie zaplacila nikomu ani grosza w lape - ot zwykly obywatel wiec co ty znowu pie.......?

raz byz zagryzl za ta "twoja" polske a innym razem plujesz na nia swoim jadem

jestes zwyklym oszolomem bez wlasnego zdania, przeczytasz cos w internecie i jak choragiewka ustawiasz sie z wiatrem

jak mowia ze sluzba zdrowia bee to ty ze bee, jak zamach to ty ze zamach, jak beda mowic ze gowno smakuje jak paczki to bedziesz wpierd. gowno az ci sie beda uszy trzesly
to razem z teściowa jestescie w grupie trzymającej władzę ;)

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 10 lut 2011 10:54

Spadac mi z TEGO watku z pie... nie na temat

Bo psice z lancucha spuszce

Obrazek

tattooart
Emigrant

Postautor: tattooart » 10 lut 2011 11:12

spoko fotka :)
i przekaz tez spoko
Panowie, dajcie sobie spokoj z licytowaniem, gdyby ktory z was na serio zobaczyl, jak wyglada cierpienie, nawet byscie tu slowa z poczucia taktu chocby nie zamienili na ten temat.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 lut 2011 11:13

o widzisz babciu, zmienilas temat watku i teraz juz wiadomo co i jak bo jak bylo tylko skurw... to myslelismy z darkiem ze mozemy sie tu wyklucac dowoli :wink: z drugiej jednak strony wiekszosc ludzi na tym forum ma mnie za zwierze wiec ten temat jest jak najbardziej dla mnie :twisted:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 lut 2011 11:16

boze i nastepna licytacja ...

tattoart pisze:gdyby ktory z was na serio zobaczyl, jak wyglada cierpienie

to rzucilby sie z mostu? a jak juz zobacze to pewnie uslysze ze to mi sie tylko wydawalo, albo ze moje bylo mniejsze itd itd itd ... licytacja ... tylko o co?

tattooart
Emigrant

Postautor: tattooart » 10 lut 2011 11:24

Banita, wyrywasz moje slowa z kontekstu, numer na poziomie swiadkow J.
Nie trzeba zadawac glupich, niby retorycznych pytan w polowie zdania, ktore i tak jest dokonczone.
A o co licytacja, to cholera was wie, w koncu to wasze licytowanie.
I odpusc z ironia, nie masz jak merytorycznie, to nie probuj w ogole.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 lut 2011 11:30

merytorycznie powiadasz?

no to zdefiniuj prosze to cierpienie o ktorym nie mamy pojecia

7 latek bedzie cierpial po stracie chomika
starababa jak je zdechnie pies
kto inny zdepcze chomika albo zabije psa i to po nim splynie

ktos bedzie cierpial po stracie bliskiej osobi ktos inny nie

nie mozesz powiedziec ze ktos nie wie co to cierpeinie bo kazdy odczuwa to w inny sposob

tattooart
Emigrant

Postautor: tattooart » 10 lut 2011 11:55

Slabo na goscia roszczacego sobie intelektualne pretensje do uzywania sarkazmu, jako broni.
A kwestia nadmienionego poziomu cierpienia, czy jakbys to nazwal, to nie temat na glupie klotnie, jak ta tutaj o raku.
A, ze ta klotnia jest glupia i nie na miejscu, nie sposob nie zauwazyc i tego sie wlasnie czepilem.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 lut 2011 12:06

slabo jak na kolejna osobe lykajaca jak ryby robaki to co ludzie walna sobie w podpise dlatego specjalnie dla ciebie (i ze wzgledu na fakt ze juz mnie nudzi czytanie w kolko o sarkazmie jak nie ma sie czego czepnac) go zmienie

czepiles sie argumentujac ze nie wiemy nic o cierpieniu ... widac tylko ty wiesz czyli jak napisalem licytacja ale ze jestes taktowny to sie nie bedziesz wypowiadal

to forum slynie z osob ktore wszystko wiedza najlepiej - tak tak wiem ja tez do tego grona naleze

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 10 lut 2011 14:53

jej zazdroszcze wam tyle wolnego czasu na spieranie sie o glupoty na londynku...

ja tez bym tak chciala... a czuje sie jak w innym swiecie- pelno roboty i stres :x prawnikiem sie kurna mac zachcialo byc... a wezme se kurna naprawde zajde w ciaze, rok urlopu maciezynskiego i z bani :D

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 lut 2011 15:00

bylo isc na ksiegowa, informatyka albo innego project managera mialabys wiecej czasu

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 10 lut 2011 15:35

banita pisze:bylo isc na ksiegowa, informatyka albo innego project managera mialabys wiecej czasu

wole na maciezynskie napewno bedzie jeszcze wiecej czasu wolnego :wink:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 10 lut 2011 15:39

zastanawialam sie nad ksiegowoscia, ale jakos lepsza bylam z prawa... do wszystkiego trzeba miec talent i zaciecie, ja w ksiegowosci nie byla bym dobra bo nie umiem sie az tak skupic by liczyc cos przez kilka godzin, meczylo mnie to strasznie, dlatego uwazam, ze do tego trzeba miec powolanie bo inaczej ciezko. Przy prawie latwiej jak dla mnie przynajmniej :wink:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 lut 2011 15:53

:shock: liczyc przez pare godzin? moze jeszcze na liczydle :lol:
jest 21 wiek, od liczenia sa komputery

zdecydowanie powinnasc pojsc na maciezynskie i opowiedziec nam potem jak to z tym czasem wolnym mialas - szczegolnie jak juz sie dziecko urodzi - bo wiesz ze zeby isc na maciezynskie to trzeba najpierw w ciaze zajsc :?: :lol: a w twoim przypadku (tak wnioskuje) to najpierw slub i te sprawy by byl potrzebny a dopiero potem dziecko

i nie zapominaj ze tu nie polska i nikt zwolnien nie daje jak sie jest w ciazy

Wróć do „Hyde Park”