O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
banita
Rezydent

Postautor: banita » 24 sty 2011 14:01

justa81 pisze:dlaczego żyliśmy

:lol: :lol: :lol:

justa jedyna roznica to taka ze debile teraz staja 2 dni w kolejce po gadzet albo gre bo maja nasrane tak pod kopula, wtedy stali 2 dni po sraj tasme bo musieli (oczywicie mieli wolny wybor i druga opcje i mogli podcierac sie palcem ... )

siem Marc nie zgodzie z tym kradzeniem :roll:

justa81
Emigrant

Postautor: justa81 » 25 sty 2011 11:22

banita pisze:
justa81 pisze:dlaczego żyliśmy

:lol: :lol: :lol:

justa jedyna roznica to taka ze debile teraz staja 2 dni w kolejce po gadzet albo gre bo maja nasrane tak pod kopula, wtedy stali 2 dni po sraj tasme bo musieli (oczywicie mieli wolny wybor i druga opcje i mogli podcierac sie palcem ... )

siem Marc nie zgodzie z tym kradzeniem :roll:

tu się zgadzam a co do porównania Bareji do Beny Hilla czy Monty Pythona się nie wypowiadam, bo dla mnie każdy z nich ma swój styl, klasę i jest klasykiem..

alapluska
Gastarbeiter

Postautor: alapluska » 25 sty 2011 13:33

a ja nie pamietam kolejek i kartek, ale moja mama ma sporo kartek i mnóstwo zdjęć z tamtego okresu więc czesto mi przypomina jak to my teraz mamy dobrze, mój starszy brat ma jeszcze gdzieś w piwnicy cudo tamtych czasów - saturator ;)

kamakoma
Gastarbeiter

Postautor: kamakoma » 26 sty 2011 08:22

jak pierwszy raz oglądałam komedie Bareji to myślałam ze to jakis żart, że nigdy tak nie było, ze to jakis wymysł rezysera zeby sparodiować tamte czasy, ale potem tata powiedział mi ze własciwie to tak było.. moja ulubiona scena to jak młody Piotr Pregoski idzie do tej jadłodalni gdzie łyzki sa na łańcuchach a miski na kasze przykręcone do stołu i tamta 'kelnerka' przeciera mu miskę ściera i mówi z usmiechem 'proszę'... uwielbiam.

Wróć do „Hyde Park”