aina24 pisze:metro jest tylko w londynie ciolku, a ja nie mieszkam w londynie piany to ty sobie do wanny napusc bo siedzisz dniami i nocami przy kompie umyla bys sie chociaz
BosaStopa pisze:aina24 pisze:metro jest tylko w londynie ciolku, a ja nie mieszkam w londynie piany to ty sobie do wanny napusc bo siedzisz dniami i nocami przy kompie umyla bys sie chociaz
Naprawde tylko w Londynie, woooow!
Jaka jest roznica miedzy tymi zdaniami:
''wie ktos czy underground working dzis????'' - aina24 naprawde sie pytala czy metro jezdzi, bo za glupia zeby wpisac w google
''A czy ktos wie czy dzisiaj underground is working'' - posmiewisko z aina24, nie zajarzyla i wytyka bledy.
marekleyton pisze:wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aina...ja to wszystko zrozumiałem...ty mnie po prostu podniecasz...rzućmy te posty..w niepamięć ..i warczmy...
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
MarcFloyd pisze:marekleyton pisze:wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aina...ja to wszystko zrozumiałem...ty mnie po prostu podniecasz...rzućmy te posty..w niepamięć ..i warczmy...
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Widze ze zrozumiales slowo "dogging" bardzo doslownie. Ale, jako ze Aina nie przejawila zainteresowania to wlasna raczka ci pozostaje.
BosaStopa pisze:aina24 pisze:metro jest tylko w londynie ciolku, a ja nie mieszkam w londynie piany to ty sobie do wanny napusc bo siedzisz dniami i nocami przy kompie umyla bys sie chociaz
Naprawde tylko w Londynie, woooow!
Jaka jest roznica miedzy tymi zdaniami:
''wie ktos czy underground working dzis????'' - aina24 naprawde sie pytala czy metro jezdzi, bo za glupia zeby wpisac w google
''A czy ktos wie czy dzisiaj underground is working'' - posmiewisko z aina24, nie zajarzyla i wytyka bledy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 9 gości