BosaStopa pisze:ouch, jaki bladzik....
BosaStopa pisze:aina24 pisze:szkoda,ze jeszcze o ciebie nie zachaczyl ale i tak sie cieszespadam do pracy.. ty tez sie czyms zajmij smarkulo
ja mam firme cwoku, lec, bo juz pelno garow czeka na ciebie ! nie wyrobisz sie, czekam, do wieczorka, papatki
aina24 pisze:BosaStopa pisze:aina24 pisze:szkoda,ze jeszcze o ciebie nie zachaczyl ale i tak sie cieszespadam do pracy.. ty tez sie czyms zajmij smarkulo
ja mam firme cwoku, lec, bo juz pelno garow czeka na ciebie ! nie wyrobisz sie, czekam, do wieczorka, papatki
takie bajki to dzieciom swoim opowiadaj![]()
twoj nocnik to jedyna twoja firma, wyslowic sie nie umiesz szczegolnie po ang podstaw gramatyki nie znasz, a dokladniej nie wiesz jak proste pytanie zadac.. metro is working to zdanie twierdzace, by zapytac trzeba zaczac od is.. - is metro warking dzis. Tak ci tylko mowie z nadzieja, ze kiedys moze do jakiejs firmy sie zalapiesz na sekretarke czy kogos skoro ci sie tak marzy, poki co to smarkula jeszcze jestes do szkoly sie zapisz i sie edukuj
BosaStopa pisze:aina24 pisze:BosaStopa pisze:aina24 pisze:szkoda,ze jeszcze o ciebie nie zachaczyl ale i tak sie cieszespadam do pracy.. ty tez sie czyms zajmij smarkulo
twoj nocnik to jedyna twoja firma, wyslowic sie nie umiesz szczegolnie po ang podstaw gramatyki nie znasz, a dokladniej nie wiesz jak proste pytanie zadac.. metro is working to zdanie twierdzace, by zapytac trzeba zaczac od is.. - is metro warking dzis. Tak ci tylko mowie z nadzieja, ze kiedys moze do jakiejs firmy sie zalapiesz na sekretarke czy kogos skoro ci sie tak marzy, poki co to smarkula jeszcze jestes do szkoly sie zapisz i sie edukuj
Hej, obetrzyj piane z pyska, sciaka ci po brodzie![]()
spoznisz sie, wywala cie i co wtedy? szybciutko do metra wal, no juz juz !
aina24 pisze:BosaStopa pisze:aina24 pisze:BosaStopa pisze:aina24 pisze:szkoda,ze jeszcze o ciebie nie zachaczyl ale i tak sie cieszespadam do pracy.. ty tez sie czyms zajmij smarkulo
Hej, obetrzyj piane z pyska, sciaka ci po brodzie![]()
spoznisz sie, wywala cie i co wtedy? szybciutko do metra wal, no juz juz !
metro jest tylko w londynie ciolku, a ja nie mieszkam w londyniepiany to ty sobie do wanny napusc bo siedzisz dniami i nocami przy kompie umyla bys sie chociaz
marekleyton pisze:jesteście okrutni......
ja też byłem zaślepiony nienawiścią...... jak mogłem....
aina24 , wybacz ma muzo... pozwól że chwycę cię za rękę..i pobiegnijmy razem ....a ja osłonię cie przed ich złośliwościami , moimi plecami ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 18 gości