O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
chinaski82
Gastarbeiter

Postautor: chinaski82 » 17 gru 2010 17:16

zejdzcie juz z tej biednej dziewczyny bo w kompleksy popadnie :lol:

dajmy jej czas na wyciagniecie wnioskow

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 17 gru 2010 17:21

chinaski82 pisze:zejdzcie juz z tej biednej dziewczyny bo w kompleksy popadnie :lol:

dajmy jej czas na wyciagniecie wnioskow

Dobrze, zeby tylko nie bylo jak z obroncami krzyza, nike nie interweniowal w pore i robactwo sie rozroslo...

aina24, masz troche czasu na przemyslenia swojej glupoty, przemysl 7 razy i zapytaj mame dlaczego sie tak nad toba znecaja niedobrzy ludzie :!:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 18 gru 2010 03:56

nawet mnie to nie smieszy :roll:

zazdrosc czy kompleksy to tez w pewnym sensie choroba.. zajmij sie wlasnym zyciem znajdz jakies hobby czy cos zamiast z nienawiscia patrzec na innych od ktorych czujesz sie gorszy :roll:

takim sposobem do niczego nie dojdziesz, a jeszcze bardziej sie pograzasz No bo co z ninawisci do mnie tracisz czas na wymyslanie roznych nikow wyzywasz od idiotow siedzisz dniami przy compie itp marnujesz czas, moglbys np ang w tym czasie sie pouczyc do szkoly zapisac czy kurs... Jak sam z soba poczujesz sie ok to i ludzi zaczniesz lubic i szanowac..

bo ja nawet nie czytam wszystkiego co tu piszesz, bo i nawet nie mam czasu, tylko w godzinach pracy zagladam na net. Tu glupia tam glupia.. sam siebie osmieszasz, bo watpie bys pod wzgedem intelektualnym wyzej stal niz ja i jestes tego swiadomy...

nie wazne szkoda mi ciebie :cry: i zycze ci jak najlepiej w zyciu :wink:
powodzenia

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 18 gru 2010 10:10

aina24 pisze:.. zajmij sie wlasnym zyciem znajdz jakies hobby czy cos zamiast z nienawiscia patrzec na innych od ktorych czujesz sie gorszy :roll:

takim sposobem do niczego nie dojdziesz, a jeszcze bardziej sie pograzasz No bo co z ninawisci do mnie tracisz czas na wymyslanie roznych nikow wyzywasz od idiotow siedzisz dniami przy compie itp marnujesz czas, moglbys np ang w tym czasie sie pouczyc do szkoly zapisac czy kurs...

do kogo ten tekst ???

bo jeśli do mnie .. to nie rób z siebie bałwana tylko napisz :

webmaster@londynek.net

tam ci wyjasnią że ja , mam tylko jednego nicka i pod nikogo sie nie podszywam / łatwo to sprawdzić po IP nadawcy /
może wtedy zdasz sobie sprawe ze nie tylko ja uwazam ze jestes po prostu tępa...

poza tym po raz który powtarzam ci...nie wiesz kim jestem i co robie wiec nie próbuj dorabiac filozofii bo naprawdę ci nie wychodzi , co wiecej im bardziej zagłebiasz sie w swoje infantylne rozumowanie ..robisz z siebie wiekszą idiotkę....

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 18 gru 2010 11:12

aina24,
Czytam to forum i do tej pory nie udzielalam sie, ale mam dosyc twoich pustych i idiotycznych postow, za bardzo raza mnie w oczy.

marekleyton, sorry stary, ale na publicznym forum nie ma nic prywatnego wiec tez sie zastanow zanim do mnie cokolwiek napiszesz na priv i nie skarz, bo nie ladnie.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 18 gru 2010 11:25

no to tak jak wyzej ci poradzilam :arrow:

gdze nie zajrzec na twojego posta to wyzwiska i nienawisc..., jak ktos happy ze soba ogolnie jest to i nie wie co to nienawisc. Zajmij sie soba a jak ci moje posty sie nie podobaja to ich nie czytaj przeskakuj dalej... anyway sukcesow ci zycze jak to juz powyzej napisalam.

AKGlukasz
Gastarbeiter

Postautor: AKGlukasz » 18 gru 2010 11:29

Aniu sory ze to powiem ale twoje posty czasami sa naprawde denne i powinnas przemyslec pare razy co myslisz lecz mam nadzieje ze naprawde nie jestes glupia jak twoje posty. NIE DAJ SIE! pozdro :lol:

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 18 gru 2010 11:31

:mrgreen: kawy mnie potrzeba...

AKGlukasz
Gastarbeiter

Postautor: AKGlukasz » 18 gru 2010 11:34

ja lecze kaca po wczorajszym christmas party z pracy browarkiem , jest to lepsze niz kawa!

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 18 gru 2010 11:36

Smiem sie nie zgodzic z toba, wole kawe od leczenia kaca browarkiem.

AKGlukasz
Gastarbeiter

Postautor: AKGlukasz » 18 gru 2010 11:40

kawe juz wypilem ale malo pomoglo wiec zostane przy 1 browarku :lol:

BosaStopa
Emigrant

Postautor: BosaStopa » 18 gru 2010 11:40

aina24, ehm.... znowu potwierdzilas ze jestes idiotka
kliknij na mojego nicka i zobacz kiedy sie rejestrowalam, potem kliknij na ulubionego marekleyton i porownaj, kto byl pierwszy? looool

marekleyton, ty tez zanim cos napiszesz sprawdz, napisales w mailu ze ja sie podszylam pod ciebie (??!!) WTF, zagielam czas czy jak? ROTFL

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 18 gru 2010 13:21

nie no sorry BosaStopa, chyba napisałem ci przeprosiny...

byłem po bezsennej nocy , zakrecony jak słoik dżemu , i wyslalem ci pierwszą PW :)))
wyobraź sobie jak skojarzyłem to ze ta PW przyszła do mnie na moje konto pocztowe....

otumaniony bylem i serdecznie , i bardzo szczerze oficjalnie PRZEPRASZAM

Wróć do „Hyde Park”