aina24 pisze:soro tak nie lubisz tracic czasu to czego tu te swoje niemadre przemyslenia piszeszidz sie czyms zajac skoro ta ci czasu szoda
ja mam czas i na google zajrzec i na londynu zadac pytania i bede robic to kiedy i ile bede chciala..
nie podoba sie cos ti zmyaj do garow
chinaski82 pisze:no niestety dla ciebie aina24, ale przyznaje kolegom powyzej racje. twoje wypowiedzi sa na poziomie no wlasnie... kogo?
rece opadaja...
masz 24 lata?
aina24 pisze:chinaski82 pisze:no niestety dla ciebie aina24, ale przyznaje kolegom powyzej racje. twoje wypowiedzi sa na poziomie no wlasnie... kogo?
rece opadaja...
masz 24 lata?
jestes za bardzo wasko myslacy chlopie... a jeden z przykladow to to, ze widzisz jakies cyfry i juz myslisz, ze to wiek.. a 82 to tez twoje lata?
poza tym jestem przekonana, ze chinaski82 i marekleyton to jedna i ta sama osoba, bo to jaby kontynuacja jego glupawych docinekbo raczej nie mozliwe by drugi taki sie znalazl. Tym bardziej, ze nie ma tu podstaw, bo moje zarty o sikaniu a twoje nasmiewanie sie z ludzi to sa dwa zupelnie odmienne swiaty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 21 gości