K

Wszystko co dotyczy miasta Londyn
BogdanBogdan
Gastarbeiter

K

Postautor: BogdanBogdan » 09 gru 2010 20:14

Zainteresowanie zerowe więc czas usunąć ten pościk
Ostatnio zmieniony 16 gru 2010 15:27 przez BogdanBogdan, łącznie zmieniany 1 raz.

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 09 gru 2010 22:49

W ramach przygotowań:

Cała prawda: http://youtu.be/FiBNN_JrI5g

:lol: :wink:

MarcFloyd
Rezydent

Re: Koleżanki szukam

Postautor: MarcFloyd » 10 gru 2010 08:49

BogdanBogdan pisze:Wszelkie komentarze mile widziane

Mysle ze nie bedziesz musial dlugo czekac 8)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 11 gru 2010 15:33

Twój post jasno ciebie określił jako frajera, do wysłuchiwania o kolejnych podbojach seksualnych, jacy to mężczyźni są źli i do niańczenia bachora, kiedy panna będzie chciała wyjść coś zaruchać w lokalnym pubie. Na pewno znajdziesz jakąś amatorkę.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 12 gru 2010 00:43

BogdanBogdan pisze:Poznam miłą Panią, której samotność już się znudziła, oczywiście może być z dzieckiem. Szukam normalnej kobiety, która przede wszystkim będzie moją koleżanką, przyjaciółką, ja zostanę jej najlepszym kolegą i przyjacielem.

Na co dzień twardo stąpam po ziemi, ale gdy jest ładna pogoda lubię pospacerować po Londynie, od czasu do czasu jakiś wypad za miasto. Uwielbiam pływać szczególnie na otwartych akwenach, chociaż jakoś ostatnio nie mam ku temu okazji. Chętnie przeleciałbym się to tu to tam ale jak na razie nie mam z kim.

I tutaj pewnie zdziwie was moje drogie Panie, ale nie jestem piłkarskim fanem i meczy w TV nie oglądam. Za to chętnie obejżę: Coyote Ugly, The Devil Wears Prada, Aviatora, Shreka, czy Harrego Pottera.

Zupełnie nie wiem dlaczego żadem ze znajomych wędkarzy nie chce zabrać mnie na ryby, może dla tego, że pływam zbyt blisko spławika. Ale przecież nie będę gapił się godzinami na ten mały punkcik na wodzie, zawsze lepiej sprawdzić osobiście, może już się coś złapało.

A teraz to co was chyba najbardziej interesuje, a więc jestem szczupły, mam metr siedemdziesiąt wzrostu. Sam nie wiem jak to się stało, ale mam już czterdzieści lat. Na dodatek u urzędników mam przechlapane, nawet niechcą dać mi child benefit, twierdzą że najpierw mam się postarać o dzieci. Bankowcy też raczej mnie nie kochają, ciągle przysyłają mi karty kredytowe, a ja odrazu tne je na drobno.

Swego czasu na fali edukacyjnego szaleństwa ja również wróciłem do szkolnej ławki. Jak chcą to niech mnie uczą, może im się w końcu uda. No i proszę ogromy sukces edukacyjny, udało się. Moje osiągnięcia naukowe docenili nawet za morzem, gdzie powierzono mi ambitne zadanie przywrócenia blasku podupadającemu domowi opieki gdzieś na Walli. I tym sposobem rozpoczołem oszałamiającą karierę konserwatora powierzchni płaskich.

Obecnie mieszkam w Londynie i dojeżdzam autobusem. Ledwo na przerwę się wyrabiam. A wiecie przecież drogie panie, że tea time na Wyspach rzecz święta, więc wypić herbatkę trzeba. A po przerwie robić się nie chce, z powrotem daleko, więc łapie bus-a, aby o jakieś ludzkiej godzinie do domu wrócić. I tak już dwa lata po zachodnim Londynie się bujam i sam nie wiem dlaczego jeszcze mi za to płacą.
A teraz moje drogie Panie czas na skromne podsumowanie. To już czas odpowiedzieć sobie na pytanie, czy tego gościa chciała byś widzieć jeszcze na śniadanie?
pozdrawiam gorąco,
Bogdan
bogdankan@onet.eu
Wszelkie komentarze mile widziane

drogie panie i drogie panie :roll:

to ile ty tych pan szukasz.. jedna nie wystarczy? :roll:

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 12 gru 2010 01:18

aina24 pisze:

drogie panie i drogie panie :roll:

to ile ty tych pan szukasz.. jedna nie wystarczy? :roll:

kolega wyrażając sie w liczbie mnogiej okazuje szacunek jaki ma do szanownego grona czytelniczek...

no ale wiemy przecież ze konwersacja to sztuka wymagająca intelektu...

jak mogłem więc spodziewac sie innego komentarza....hehehehhe

BogdanBogdan
Gastarbeiter

Postautor: BogdanBogdan » 12 gru 2010 21:20

Czas na skromne podsumowanie.
Po trzech dniach liczba komentarzy 6, emaili od wielbicielek zero.

Życzę wszystkim miłego wieczorku,
pozdrawiam
Bogdan

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 12 gru 2010 21:37

BogdanBogdan pisze:Czas na skromne podsumowanie.
Po trzech dniach liczba komentarzy 6, emaili od wielbicielek zero.

Życzę wszystkim miłego wieczorku,
pozdrawiam
Bogdan

Dziękuję. Dobranoc.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 14 gru 2010 11:09

MarcFloyd pisze:Mysle ze nie bedziesz musial dlugo czekac 8)

+

BogdanBogdan pisze:Po trzech dniach liczba komentarzy 6, emaili od wielbicielek zero.

=

Marc siedzisz w zlej branzy :lol:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 14 gru 2010 11:45

Uwazasz ze powinienem sie trudnic kuplerstwem? :lol: :lol: :lol:

Bo jasnowidza to nie trzeba tu bylo. I od razu obstawialem komentarz od Useracostam.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 14 gru 2010 12:18

wroze tobie u userowi swietlana przyszlosc :lol: zarobi dla ciebie kupe kasy :wink:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 14 gru 2010 13:37

a to niby czemu? konto pocztowe jak kazde inne? onet ma ladniejsza szate standardowa niz google i jakos bardziej upozadkowanie to wyglada - taki przyklad z wlasnego doswiadczenia

nie sza...email zdobi czlowieka blondynku :wink:

Wróć do „GREATER LONDON”