O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 02 gru 2010 23:25

alex308 pisze:a facet??? skoro przez 5 lat nie dalo rady znalezc jednego porzadnego to nie wiem czy tutaj sie uda:) zobaczymy:)
co to znaczy zainwestuj w appearance? ze co? ze bedzie mi latwiej prace znalezc jak bede ladnie wygladac???

szukajcie a znajdziecie :P po londynie kawalery stadami chodza :wink:

a co do appearance to raczej to zalezy co ma sie na mylsi ja bym sie nie zgodzila pod warunkiem ze chodzi o sposob bycia, zachowanie i cechy charakteru needed do niektorych prac....

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 02 gru 2010 23:48

:lol:

nie rzuca...

nie o sobie pisalam.. tak ogolnie :lol:

mieszkamy w ealing :wink:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 03 gru 2010 02:10

po 1 tak sie nigdy nie stanie :D za bardzo leniwi nawet oboje jesteswmy, zeby za kims innym sie rozejrzec :wink: poza tym ja fakt mloda ale facet moj 10 lat starszy co za jeszcze mlodsza poleci :lol:

zartuje mysle,ze ludzie inteligentni to nie ogladaja sie za byle dupa ale towarzysza zycia szukaja a my sie dobrze dogadujemy i przyjaciolmi tez jestesmy, a to najwazniejsze, czasem ludzie wmawiaja siobie ze kogos kochaja a to moze uzaleznienie trzeba byc przyjaciolmi przede wszystkim :wink:

ok ale jakby tak sie stalo to bym raczej ja powiedziala nie chcesz to fuck off, a i w anglii po 5 latach wspolnego mieszkania nie tak latwo kogos wygonic, bo biorac pod uwage, ze zycie w partnerstwie jest bardzo common ludzie po 5 latach maja wobec siebie pewne zobowiaania 8)

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 03 gru 2010 12:02

tak masz racje, akurat te dziedzine prawa land przetrzepalam dokladnie, chociaz by wlasnie z tego powodu 8) i nie zgodzila bym sie nigdy mieszkac u kogos tak jak mowisz.. :wink:

co tak sie dopytaujesz .. w gosci do nas sie wybierasz? :P zapraszam :wink:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 03 gru 2010 12:08

choc by nie wprowadzac kogos w blad prawo ang troche rozni sie od pl i nie mowie,ze jak np dom na faceta zapiasny to kobieta nie ma zadnych praw w chwili rozstania... sa pewne szczegoly o ktore trzeba tylko zadbac, ale to juz dluga i inna historia i lepiej jak faceci o tym nie wiedza :P

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 03 gru 2010 13:39

aina24 pisze:choc by nie wprowadzac kogos w blad prawo ang troche rozni sie od pl i nie mowie,ze jak np dom na faceta zapiasny to kobieta nie ma zadnych praw w chwili rozstania... sa pewne szczegoly o ktore trzeba tylko zadbac, ale to juz dluga i inna historia i lepiej jak faceci o tym nie wiedza :P

hmm to już nawet nie wyrachowanie...moj dziadzio powiedziałby na to ................

ale co mnie to....

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 04 gru 2010 00:07

marekleyton pisze:
aina24 pisze:choc by nie wprowadzac kogos w blad prawo ang troche rozni sie od pl i nie mowie,ze jak np dom na faceta zapiasny to kobieta nie ma zadnych praw w chwili rozstania... sa pewne szczegoly o ktore trzeba tylko zadbac, ale to juz dluga i inna historia i lepiej jak faceci o tym nie wiedza :P

hmm to już nawet nie wyrachowanie...moj dziadzio powiedziałby na to ................

ale co mnie to....

:lol:

no rzeczywiscie zle to troche zabrzmialo .. zle sie wyrazilam :wink:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 04 gru 2010 13:46

alex308 pisze:smiac mi sie chce, fajnie na tym forum jest:)
ale do rzeczy, nie uwazam zeby okazjonalne kupowanie skarpetek w primarku robilo z ludzi dziada. nie zamierzam sie chowac po katach tylko dlatego ze musze oszczedzac. oby do wyplaty, jeszcze 4 tyg ale przez ten czas musze przezyc za grosze:/ dziekuje za rade odnosnie karty oyster, przyda sie:)
co do pokoju, w styczniu bedzie ze mna mieszkac kumpela wiec bede placic polowe tylko:)
a facet??? skoro przez 5 lat nie dalo rady znalezc jednego porzadnego to nie wiem czy tutaj sie uda:) zobaczymy:)
co to znaczy zainwestuj w appearance? ze co? ze bedzie mi latwiej prace znalezc jak bede ladnie wygladac???

tu: :P
http://londynek.net/personals/view-ads? ... sid=3&str=

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 04 gru 2010 14:17

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://londynek.net/personals/ad?ad_id=464033

masochista tylko tak sie oglasza heheheh

alex308
Gastarbeiter

Postautor: alex308 » 04 gru 2010 17:21

dzieki za linki ale nie szukam faceta juz:) juz mam dawno za soba znajomosci internetowe, stronki dla samotnych, ogloszenia towarzyskie itd. totalny niewypal:) pozostaly tylko niemile wspomnienia.. jednak kochanego wariata ciezko znalezc:D
jak mam z kims byc to bede, a tymczasem nie mam jakiegos wielkiego parcia na zwiazki:) ale dzieki za dobre checi:)

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 04 gru 2010 20:59

tak wiem, zartowalam troche z tymi linkami :P ale poznalam naprawde duzo osob, ktore w ten sposob sie poznaly i sa razem :wink: pewnie zalezy od czyjegos chraktreru no i przedzialu wiekowego taki po 30 juz powazniej myslo o zyciu zazwyczaj. Nie wiem ja sama mam 26 lat a jakos nie bylam nigdy zainteresowana facetami przed 30 :x dzieci- imprezy, popisuja sie jeszcze eech .. masz raje poczekaj chlop sam sie znajdzie :wink:

Wróć do „Hyde Park”