O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
user2136053
Gastarbeiter

Postautor: user2136053 » 01 gru 2010 10:12

hey blondynku,

dzieki za swietna lekcje angielskiego ale naprawde to nie istotne zakladam , ze pisze z inteligentnymi ludzi i kazdy kto chce zrozumie o co mi chodzi- na drugi raz bede bardziej ostrozna bo zamiast porady i pomocy w danej sprawie dostaje [piii...] lub dziady za konstrukcje slowna,
ale jak sam widzisz Twoje literowanie jest ostro poprzekrecane jednakze dla mnie jest ok bo mam dobre zamiary i moge zrozumiec co do mnie piszesz - BO POPROSTU CHCE CIE ZROZUMIEC, OT CO.

jesli chodzi o sady itp... to nie o to chodzi ....
ale czasami w czlowieku rodzi sie chec dania komus nauczki! moze kiedys tak sie czules a jesli nie to pewnie sie poczujesz .
....

pozdrawiam
E.

user2136053
Gastarbeiter

Postautor: user2136053 » 01 gru 2010 10:15

hey blondynku,

dzieki za swietna lekcje angielskiego ale naprawde to nie istotne zakladam , ze pisze z inteligentnymi ludzi i kazdy kto chce zrozumie o co mi chodzi- na drugi raz bede bardziej ostrozna bo zamiast porady i pomocy w danej sprawie dostaje [piii...] lub dziady za konstrukcje slowna,
ale jak sam widzisz Twoje literowanie jest ostro poprzekrecane jednakze dla mnie jest ok bo mam dobre zamiary i moge zrozumiec co do mnie piszesz - BO POPROSTU CHCE CIE ZROZUMIEC, OT CO.

jesli chodzi o sady itp... to nie o to chodzi ....
ale czasami w czlowieku rodzi sie chec dania komus nauczki! moze kiedys tak sie czules a jesli nie to pewnie sie poczujesz .
....

pozdrawiam
E.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 01 gru 2010 12:53

user2136053 pisze:Dzieki Ania24 :)

pieniadze ktore nie placi ten "zly" to £3000, malo nie malo ale sie ciagnie i jescze takie teksty do mnie , to wszystko mnie nakrecilo strasznie . jutro mamy dzialac ale tak jak mowisz z naszej strony nie bedzie zadnych obrazimych tekstow, tylko normalnie mu napiszemy ze jak nie odda pieniedzy i jak mnie nie przeprosi skorzystamy z prawa, ten koles jest menagerem clubu nocnego , wiec nie wydaje mi sie zeby jego szefowie byliby zadowolenie jakby wyszlo na jaw ,ze menager nie lubi Polakow. myslalam nawet ,zeby napisac na stronie internetowej tego clubu ale moge mnie pozwac o straty materialne podane ta informacja...

musze dzialac logicznie i dziekuje za info. x

napisz w mail, ze jak nie zostana oddane pieniadza do jakiegos tam terminu to narzocisz procent, a jak nie odda to wniosek do sadu wyslesz..

umieszczanie informacji na stronie net nie jest dobrym pomyslem, ale jakby cos sie przedluzalo to mozna jakas skarge do szfostwa wyslac, ze ich praconik tak sie zachowywuje. Tylko to tez bez bluzgania itp bo raczej pomysla, ze to ty nie normala jestes, wiec zrob to w przemyslany sposob, ze cie obrazil itp.

wiem wiem.. ktos zaraz sie pojawi i powie, ze szefostwa to nie obchodzi bo to jego prywatna sprawa. Chocia ja raz podobnie zrobilam, choc to o mojego faceta chodzilo i troche inna sprawa aleniedm szczegolow bo to polacy byli wiec moze nawet czytaja to wszystko co pisze :roll: ale zadzialo :twisted:

Wróć do „Hyde Park”