Tutaj zamieszczamy pytania dotyczące życia na wyspach, które nie kwalifikują się do innych kategorii
Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 18 paź 2010 23:21

Blondynek - no, ale masz cierpliwosc...... :lol:

Deniro - wracaj do pluga chlopie prosty, nie osmieszaj sie juz wiecej......i nie wprowadzaj ludzi w blad

Kuzyn Maska czy co?

:lol:

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 18 paź 2010 23:41

hahaha ale mnie rozbawiliscie emigrantka blondynek szkoda mi slow na takich idiotow jakie swoje 5 groszy wciskasz emigrantka? do pluga? woooow ja sie nigdy nie zetknalem z takim slowem a co dopiero z fachem never mind prawdopodobnie pochodzisz ze wsi wiec operujesz takim slownictwem.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 19 paź 2010 00:08

deniro pisze:hahaha ale mnie rozbawiliscie emigrantka blondynek szkoda mi slow na takich idiotow jakie swoje 5 groszy wciskasz emigrantka? do pluga? woooow ja sie nigdy nie zetknalem z takim slowem a co dopiero z fachem never mind prawdopodobnie pochodzisz ze wsi wiec operujesz takim slownictwem.

5 groszy ? Ty chyba z Polski wyladowujesz swoje frustracje. Wez kup sobie flet czy jakies bebenki, posiedz na dworcu pograj byleco, stowe w dzien bys zarobil, od ludzi ktorzy by chcieli zebys przestal grac. Potem idz do pubu, zagadaj do jakiejs szesnastki, kup jej pare drinkow (trzy powinny starczyc) i wez ja na spacer. Spusc sobie z nia z kija gdzies bramie, daj jej z reszty co ci zostalo na taksowke, zebys byl gentlemeni potem poczytaj swoje posty tutaj, zobaczysz jaki zalosny jestes.

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 19 paź 2010 00:20

a ty swoje 2 grosze wciskasz leszczyku?cieniutcy jestescie dlaczego nikt nie chce skonfrontowac sie ze mna? podalem numer tel mod go usunal podajcie swoje zagrajmy w otwarte karty boicie sie bo jestescie ciency i to strasznie ciency.to tak jak jesze 20 lat temu jak bylem w san diego przed przyjazdem tutaj spotykalem takich polaczkow jak wy ktorzy niby to pozjadali wszystkie rozumy a jak co do czego przyszlo to ogonki podwineli wy tez podwiniecie dlatego boicie sie :lol:

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 19 paź 2010 00:56

gdzie ten od hetero z kamerka?

akurat by sie zgrali

takie tanie emocje...

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 19 paź 2010 00:56

blondynek pisze:niestety ale tylko polskie niewyzyte kmiotki z mozgami skopanymi koksem maja ochote na takie zapasy

poszukaj skarbie innego kolegi...moze ktos cie pomaca :lol:
YOU MUST BE RIGHT 20 YEARS AGO SPOTKALEM WIELU TAKICH JAK TY JESZCZE JAK BYLEM W SAN DIEGO BIEDNI ZASZCZUCI SZKODA GADAC! A POMACAL TO POWINIEN KTOS CIEBIE ALE TY PEWNIE WOLISZ CZARNE NIGERYJSKIE HUJE JAK WIEKSZOSC BO Z TEGO CO PISZESZ TO NAPRAWDE CHYBA CIE DAWNO NIKT DOBRZE NIE WYPIERDOLIL

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 19 paź 2010 00:59

Cichaj Blondynek - skup sie.. pisze DUZYMI literami, pewnie cos waznego....

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 19 paź 2010 01:06

zapewne jedyna rzecz ktora jeszcze moze ci wyjsc

... to po prostu KUPA,, a i to cienkie pewnie.... :lol:

deniro
Gastarbeiter

Postautor: deniro » 19 paź 2010 01:08

ile mam? okolo 150 klockow rocznie na czysto na razie wystarczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wróć do „Sprawy codzienne”