banita pisze:ja nie wracam, nie moge zyc w jednym kraju z takimi piiii piiii piiii piii piiii jak iron
a ja z kolei mam w doopie ludzi z takimi smiesznymi pogladami jakie ma zelazko. problemem jest to ze tacy ludzie czesto sa "u wladzy"...
wczoraj na onecie był post na temat odwołanych lotów z powodu mgły, gdy czytałem wczorajsze "życzenia świąteczne" od rodaków to nóż się w kieszeni otwiera, żenujące teksty w stylu: dobrze wam tak, trzeba było siedzieć w kraju jak prawdziwi patrioci, no to bedziecie miec wigilie na lotnisku, hehe.
Musiałem skoczyć do kibla po szmatę bo żółć z monitora zaczęła mi spływać na klawiaturę
nic nowego, typowe polskie zachowanie "nizszych sfer" - bo jak im zle to czemu tobie ma byc dobrze? zwykla zawisc podszyta glupota... czy na odwrot. Byc moze wymra z czasem, ale kto wie. To jest nasz taki polski kompleks gorszego obywatela europy, nie wiem, byc moze wynika po prostu z wojen, ustrojow itd, a moze po prostu to nam wlazlo w geny przez to... "polactwo".
a mgla to mnie wk**** bo sie spozniam do pracy jak sie angole wloka przedemna na drodze...

no ale mam przynajmniej wytlumaczenie, a nie tak jak zwykle...
wesolych swiat z PL, jeszcze pare h do karpia...