Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
oranyboskie
Gastarbeiter

wywiad o NIN

Postautor: oranyboskie » 13 wrz 2010 11:19

Hej, pytanie mam nastepujace: zarezerwowalam date na interview o NIN ale gosciu powiedzial mi, ze wymagane sa 3 dowody tozsamosci. Osoba ma tylko 1, dowod osobisty. Postaramy sie dla niej o konto w banku jak najszybciej, zeby miala list z banku potwierdzajacy adres zamieszkania ale nie mam pojecia co mogloby byc trzecim dokumentem. Paszportu nie ma, utility bills nie ma, prawa jazdy tez nie ma. Czy jakas legitymacja szkolna albo odpis aktu urodzenia wystarcza?
Dziekuje!

oranyboskie
Gastarbeiter

Postautor: oranyboskie » 13 wrz 2010 12:42

Hej, dziekuje bardzo za odpowiedz! Tak, mialam na mysli 3 dokumenty - problem polega na tym ze osoba nie jest w stanie wykazac az 3 z tych dokumentow :/ Wygasl jej paszport i nie wpadla na to by go sobie odnowic. Meldunku tu nie bedzie miala bo sie rozbije w moim living roomie. No coz, bedziemy kombinowac zeby jej employer zalatwil NIN. Jeszcze raz dzieki za odp.

Wróć do „Praca”