wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 27 sie 2010 13:30

A reka cie od tego nie boli? :lol:

ArturM76
Gastarbeiter

Re: TABLETKI OD PANI AGI?

Postautor: ArturM76 » 30 sie 2010 20:27

usercostam pisze:
alabis pisze:HEJ MAM PYTANIE,CZY KUPOWAŁ JUZ KTOS TABLETKI NA ODCHUDZANIE -LIDA OD PANI AGI....?.OGLASZA SIE NA LONDYNKU.CZY JEST UCZCIWA I CZY TE TABLETKI DZIALAJA???????
PROSZE O POMOC,BO NIE WIEM CZY KUPIC

Znajdz jakiegos miska (zeby wytrzymal) i duzo na jezdzca, duzo. I pij duzo nasienia, zdrowe i nie bedziesz glodna
Kolega ma świeta racje!!! i pamietaj o piciu:)))

mówcie_mi_255
Emigrant

Postautor: mówcie_mi_255 » 05 wrz 2010 18:35

usercostam pisze:Najczęściej pijam whisky z lodem, a brzucha nie mam, bo uprawiam dużo seksu.

i ci powioem że masz racje zaangażowany seksik jest lepszy niż te tabletki na sraczke i bieganie na siłownie no i można rano i wieczorem a i po smacznym obiadku nie ma skutków ubocznych hahahaha:)

rolmopsik

Postautor: rolmopsik » 23 lut 2013 15:23

mówcie_mi_255 pisze:
usercostam pisze:Najczęściej pijam whisky z lodem, a brzucha nie mam, bo uprawiam dużo seksu.

i ci powioem że masz racje zaangażowany seksik jest lepszy niż te tabletki na sraczke i bieganie na siłownie no i można rano i wieczorem a i po smacznym obiadku nie ma skutków ubocznych hahahaha:)

Łooo matko wiedzialam, że znam skądś bajkopisarza, seksik bombę i kucharza celebrytę w jednej osobie :-)
Tylko Usercostam sie od początku zorientował - Parówa :-) 8)

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 23 lut 2013 15:30

Romlmopsik - jesteś nowa na forum, więc pewnie nie wiesz, że na niebieskim pasku nad każdym postem jest data jego wpisania, chyba że się tak zakurzyła, że nie widać...

rolmopsik

Postautor: rolmopsik » 23 lut 2013 16:17

NoToCo pisze:Romlmopsik - jesteś nowa na forum, więc pewnie nie wiesz, że na niebieskim pasku nad każdym postem jest data jego wpisania, chyba że się tak zakurzyła, że nie widać...

:-) :oops:
Nie mam okularów
Ale zeby poznać forumowiczów - grzebalam w archiwach i ten konkretny - kogoś mi przypomnial - i to nie zbyt przyjemne wspomnienia, z konkurencyjnego forum .... - naciągacz, pie... :-)
Będę na przyszłość przyglądała się dacie - dzięki :lol:

Wróć do „Śmietnik”