adam246 pisze:Mam nadzieje,ze temat z facetem z górnej pólki jest nieaktualny. Pisalas dawno. Zaintrygowalaś mnie. Nie jestem przecietniakiem.mogę Ci bardzo duzo zaoferowc.

Nie wracacalam do poczatku postu wiec nie pamietam dokladnie co napisalam ale jestem pewna ze ta wyzsza pokle jesli wyjasnilam to tylko w ten sposob, ze mialam na mysli,to ze on jest bardzo mily i kulturalny, slucha uwaznie tego co mowie
  Nie wracacalam do poczatku postu wiec nie pamietam dokladnie co napisalam ale jestem pewna ze ta wyzsza pokle jesli wyjasnilam to tylko w ten sposob, ze mialam na mysli,to ze on jest bardzo mily i kulturalny, slucha uwaznie tego co mowie  , mowi spokojnie i nie przeklina i nie zgrywa macho...
 , mowi spokojnie i nie przeklina i nie zgrywa macho... 
 ufam, ze Ty tez taki jestes
  ufam, ze Ty tez taki jestes  pozdrawiam  ania
 pozdrawiam  aniaaina24 pisze:adam246 pisze:Mam nadzieje,ze temat z facetem z górnej pólki jest nieaktualny. Pisalas dawno. Zaintrygowalaś mnie. Nie jestem przecietniakiem.mogę Ci bardzo duzo zaoferowc.
zalezy co masz na mysli nieaktualny- jestesmy razem
skoro mozesz duzo zaoferowac to pewnie tez jestes z wyzszej polkiNie wracacalam do poczatku postu wiec nie pamietam dokladnie co napisalam ale jestem pewna ze ta wyzsza pokle jesli wyjasnilam to tylko w ten sposob, ze mialam na mysli,to ze on jest bardzo mily i kulturalny, slucha uwaznie tego co mowie
, mowi spokojnie i nie przeklina i nie zgrywa macho...
pewnie wszystkich tych cech wczesniej nie wymienilam ale jesli ktos ma te cechy to dla mnie jest z wyzszej polki, bo czy to nie prawdaufam, ze Ty tez taki jestes
pozdrawiam ania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość