se jaj chlopaki nie robta.....
dobra - kolezanka sie nie odzywa ale.....
moja Mloda bedzie robic prawko, trzeba bedzie o czyms na kolkach w koncu pomyslec
ja prawka nie mam, niegdy nie mialam, zawsze jakis future ex mi dupe wozil/wozi gdzie mam dojechac - a na rondach zamykalam oczy w foteliku pasazera i bylo ok daje rade
wiec potrzebuje porady od madrych ludzi na tematy takie:
1) Mloda dopiero bedzie zaczynac lekcje 9to bedzie prawko tutejsze), Mlody (jej chlopak) ma prawko z Polski, okolo roku dopiero, Mloda ma lat 20, Mlody 22 skonczy niedlugo. Wiec - jasna cholera, czego szukac w sensie autka pod wzgledem ubezpieczenia? Jak kolezanaka w pracy po zdaniu prawka kupila sobie Honde jeepa takiego ze cale biuro by sie zmiescilo do srodka to bulila ponad 300 miesiecznie ubezpieczenia....przez dlugiiiiii czas
Wiec jakie autko szukac? Musze przyznac ze skora ja bede za to placic to.....erm...... no powiedzmy do 5k, wiecej na 1 samochod nie dam
Jaka marka/model/wiek byloby najlepsze?
Przyznam ze mnie osobiscie t sie podobaja roznego rodzaju jeepowate, np cos takiego (na co mnie nie stac ale o styl mi chodzi)
Ale chyba zuplenie glupio mysle na pierwszy samochodo jakies duze bydle kupowac? A w cenach to juz sie w ogole nie orientuje bo... nie wiedzialabym czego szukac
Kolor to wiem jaki - reszte prosze o porady hehehheeh
Acha, kolezanka wziela swoja Honde do servisu (Hondy) i zaplacila 750 za... nic prawie. Wypisali co NIBY zmienili a nie wzieli poprawki ze ODEBRAC samochod przyjdzie z mechanikiem..... i rachunek spadl na .. 250

NO ale na to 187cm z Monsuratu, zuch baba a mechanik byl jeszcze wiekszy to i poskutkowalo... hehehhe
I jeszcze - gdzie/jak szukac kursow jakichs takich dla poczatkujacych - "Jak mi sie samochod rozkraczy na drodze to gdzie zajrzec i dlaczego"? Takie podstawowoy dla domoroslych mechanikow
Instrukcje dla prawdziwej blondynki prosze, duzymi literami i pomalutku pisac prosze.....
Thanks from the mountains