aina24 pisze:Emigrantka pisze:Nie, nie sadze, pol zycia mieszkalam w Polsce wiec wiem co jecie. Ty nie wiesz co my jemy. I tu jest roznica.
emi nie wiem ile masz lat ale za czsow komuny to rzeczywiscie tylko ocet na pl polkach w sklepach stalteraz jest zupelnie inaczej...
![]()
blondynek pisze:
a ty z jakiej racji pamietasz co na polkach w PL stalo za czasow komuny? z opowiesci mamy czy babci?
blondynek pisze:matej pisze:a jak nie mata co robic to zapraszam do mnie... coś wam znajdę. Trawnik trzeba skosić, samochód umyć.
![]()
o! o! ooooooooo wlasnie
u mnie ogrod trzeba do stanu uzywalnosci doprowadzic... narzedzia zardzewialy wiec jak ktos ma wlasne
aina24 pisze:blondynek pisze:matej pisze:a jak nie mata co robic to zapraszam do mnie... coś wam znajdę. Trawnik trzeba skosić, samochód umyć.
![]()
o! o! ooooooooo wlasnie
u mnie ogrod trzeba do stanu uzywalnosci doprowadzic... narzedzia zardzewialy wiec jak ktos ma wlasne
w funciaku sa.. emigrantke zatrudnij bo jej za bardzo sie nudzidupe na slonce niech troche wysadzi
slonce humor poprawia a ona jakos zrzedliwa ostatnio
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 8 gości