surikjunior pisze:W zasadzie dużo się w rozmowie z Wami dowiedziałem.
Na szczęście alkoholu i "rozrywek" tam nie brakuje. Więc zawsze można się wyżalić przy szklance (dobrego) truneczku.
"I co nam tu będą p..... frazesy. Życie można przeliczyć jedynie na funty........."
Emigrantka pisze:Blondynkowi tysz to zwisa
Ja też lubię zwierzęta, z tego samego powodu.Emigrantka pisze:Odreagujesz przy drinku. Do góry głowa.
Ludzie Ci latają ? Więc na jakiej podstawie ich oceniasz ?
Z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś właśnie takim mającym wszystko w dupie Angolem.
Otocz się więc sforą psów i rozmawiaj tylko z nimi, jak nie potrafisz z ludźmi.
Szczeka ci pewnie p... o podloge ale ja nie pije wiec teoretyzuj na temat innych, nie na moj temat.
Odreagowuje kretynskie watki jak ten tutaj twoj lazeniem po lesie z psem wieczorami, karmieniem kaczek i wiewiorek.
Na jakiej podstawie oceniam ludzi? Z powodu zawodu - oceniam w 30 sek, na jakiej podstawie to.. roznie ale 30 sek mi wystarcza. Jak juz ocenie to zdania nie zmieniam.
Jestem majacym wszystko w dupie Angolem? A co ty kreskoweczko czarno biala na temat Angoli WIESZ?
Baw mnie dalej......
Otaczam sie sforami psow bardzo czesto - wybor a nie koniecznosc. Z ludzmi potrafie ale.. nie chce mi sie, po co? W wiekszosci (jak i ty) czegos chca.. psy sa pezinteresowne.
A ty kai boziobojacy i co? Zwierzetami gardzisz? Padalcu jeden.....
Mniejsza o to.Emigrantka pisze:surikjunior pisze:W zasadzie dużo się w rozmowie z Wami dowiedziałem.
Na szczęście alkoholu i "rozrywek" tam nie brakuje. Więc zawsze można się wyżalić przy szklance (dobrego) truneczku.
"I co nam tu będą p..... frazesy. Życie można przeliczyć jedynie na funty........."
Czytac trzeba umiec ze zrozumieniem..... ty widac tego nie potrafisz.
Kto gdzie tu pisal o alkoholu czy "rozrywkach"?
Puknij sie w czolko prosty czlowieku.....
JasneEmigrantka pisze:Frustratem to jestes ty a nie ja.
Ja mam bardzo spokojnie poukladane zycie - pod kazdym wzgledem, zadnych powodow do frustracji.
Sorry to dissapoint you.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 28 gości