Postautor: kaz-ik » 02 lip 2010  13:46 

ja spotkalem sie z podobną firma ale Imie szefa było Marcin i tel.+447553604193 
 wspólnik  cwaniakowaty gosc  o imieniu Włodek chyba   tel. +44758734189  a 3-cia osobe nieznam jej imienia ...
zlecają ci prace u klijenta potem zamiast zaplaty groźby pobicia  ...też texty , ze nie znasz sie na robocie zostaw to sam dokoncze  i takie tam  jak pytasz o zapłate to mowią  wpierw ,  ze niemaja pieniedzy bo klijent ma rozliczyć sie  jak zakoncza  to co kazali ci przerwać wpierw  ...hehehe w ciagu dnia by było to zakonczone i klijentka (bogata murzynka) nie zgłaszala żadnych zastrzeżeń   i widocznie było że nie chce z nimi  rozmawiać  wychodząc do swego pokoju by zapytac  o cos  to smieszne było ale pukając do niej podawali sie że to Kaz puka hehehe
tego co oni nie wiedzieli zarzucając ze nieznam sie na malowaniu np. że poprzednio zrobiłem 2 flaty sam na Invoisa ( selfemployed)  wymiana uszkodzonych  plyt gipsowych  plastrowanie i dekoratorka na gotowo  z malowaniem i innymi drobnicami typu Handyman 
czas poczatkowo mialem na ostatnim flacie 4 bed  tydzień na 9 pomieszczeń   skrocił mi to Landlord na 4 dni  bo znalazl  tenanta  i tez zdążyłem ... zaplacił i bez uwag ...,(też murzyn - jakby sie kto pytał )
u tych polskich zlecających z jednym pokojem i lazienką tylko  ponad tydzień i nie byli w stanie zakonczyć  swojego zlecenia ..smieszni firma budowlana  hehehe a zapłata  to siłowo tłumaczyć chcą ile sie ci nalerzy