O wszystkim na tematy prawne
kamilaprestiz
Gastarbeiter

KREDYTY HIPOTECZNE W POLSCE NA ZAROBKI W UK!!!

Postautor: kamilaprestiz » 22 cze 2010 22:47

MARZYSZ O WLASNYM DOMU?

CZAS SPEŁNIĆ SNY!!!

Kedyty dla Polaków uzyskujących dochody za granicą.

BEZ KONIECZNOŚCI PRZYJAZDU DO POLSKI!!!

Proponujemy atrakcyjne kredyty hipoteczne :
kredyty na zakup, budowę, przebudowę, remont lub modernizację nieruchomości.

W naszej ofercie znajdują sie również pożyczki GOTÓWKOWE PLN na zarobki w UK.

Po więcej szczegółow dzwoń 078 353 228 93 lub 0048 502 397 041

albo pisz kamila@kredyty-prestiz.pl

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 22 cze 2010 22:55

Mieszkanie w Polsce? Dobre sobie. Ile placicie ?

kamilaprestiz
Gastarbeiter

Postautor: kamilaprestiz » 22 cze 2010 22:59

Witam

nie bardzo rozumiem Twojego pytanie "ile placicie?"

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 23 cze 2010 11:37

No bo mieszkac w Polsce i jeszcze za to placic ?

kamilaprestiz
Gastarbeiter

Postautor: kamilaprestiz » 23 cze 2010 12:26

zabardzo nie rozumiem co masz na mysli

Sa to kredeyty hipoteczne na dom lub mieszkanie w polsce dla ludzi pracujacych w Angli i nie tylko.

Wileu jest ludzi, ktorzy prauja w Angli i odkladaja pieniadze na mieszkanie, my dajemy taka mozliwosc ze mozna kupic nieruchomosc na kredyt juz teraz na podtawie zarobkow z zagranicy.
Dla wielu jest duzo prosciej splacac ten kredyt pracujac za granica niz w Polsce i przede wszystkim duzo szybciej spalcaja ten kredyt.

Jezeli masz jeszcze jakies pytania to pisz, odpowiem

pozdrawiam

Britport
Gastarbeiter

Postautor: Britport » 23 cze 2010 14:41

kamilaprestiz pisze:zabardzo nie rozumiem co masz na mysli

To jest kwintesencja wszystkich firm z Polski próbujących uszczknąć kawałek z tortu o nazwie 'Emigranci w UK'.

Droga Kamilo!
Nie traktuj tego jako osobistej uwagi sprawa jest dużo szersza poparta 3 letnim doświadczeniem na rynku reklamy skierowanej do nas -czyli emigrantów na Wyspach.

Co jaki czas firma XYZ budzi się z pomysłem – o kurcze a co z 800.000 Polaków którzy wyjechali do Wielkiej Brytanii? Przelewają tyle kasy do Polski to trzeb by jakoś się podpiąć pod to źródełko.

No i pojawiają się oferty typu
    kredyty na mieszkania w Polsce
    reklama pewnego soku z hasłem (Kubus – Go and see the Caribbean See )
    reklama wyborcza Bronisława Komorowskiego w jednej z gazet gdzie na silę poprawiono polską czcionkę

Polecam najpierw poznać klienta, jego potrzeby, zainteresowania, przyzwyczajenia konsumenckie itd, a potem kierować do niego swoja ofertę.
    kredyty – są ludzie którzy nie wyobrażają sobie powrotu do Polski a tym bardziej zakupu mieszkania stąd pytania użytkownika ile jesteście w stanie zapłacić za jego powrót
    Kubus – Droga firmo Maspex (producent Kubusia) – naprawdę nie próbuj być bardziej angielska niż jesteś!. Jak ktoś się mnie zapyta czy lubię soki 'KUBUS' to nawet nie będę wiedział o co chodzi! My naprawdę nie zapomnieliśmy języka polskiego i jesteśmy przywiązani do niektórych marek którymi zarażamy naszych brytyjskich znajomych (patrz Żywiec, Żubrówka, Maślanka). Więc Kubuś nie Kubus!
    Panie Bronisławie podejrzewam że zapłacił Pan nie mało pieniędzy za reklamę ale już nie pokusił się Pan o przygotowanie dobrej kreacji! Wystarczyło zajrzeć do jakiegokolwiek Katalogu Firm i wybranie polskiego przedsiębiorcy na Wyspach. Podejrzewam że niektórzy by zrobili to nawet za darmo żeby móc potem wpisać takie działo do portfolio.

No właśnie tyle że do tego wszystkiego potrzeba czasu i zaangażowania oraz poważnego traktowania klienta!

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 23 cze 2010 16:45

usercostam, zawiodles mnie. Wyslales juz DWA posty i jeszcze nie zaproponwales Kamili seksu :lol: :lol: :lol:

kamilaprestiz
Gastarbeiter

Postautor: kamilaprestiz » 23 cze 2010 23:12

Witam

Tak jak napisales ze sa ludzie, ktorzy niewyobrazaja sobie powrotu do Polski tak rownież sa tacy, ktorzy ciagle mysla o tym. Ja ossobiscie znam takich co ciagle musla o powrocie i kupuja mieszkania w Polsce. Jedni je wynajmuja i w ten sposob splacaja kredyt inni poprastu kupujac mieszkanie ciesza sie, ze maja "cos swojego" i traktuja to jako inwestycje.

Skoro pracujesz juz 3 lata w reklamie (ja tez mam 2 letnie doswiadczenie) to wiesz, ze tak juz bylo, jest i bedzie.

Ja nikogo nie zmuszam tylo grzecznie INFORMUJE o takiej mozliwosci ;-)

Pozdrawiam serdecznie

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 24 cze 2010 08:41

kamilaprestiz pisze:Witam

Tak jak napisales ze sa ludzie, ktorzy niewyobrazaja sobie powrotu do Polski tak rownież sa tacy, ktorzy ciagle mysla o tym. Ja ossobiscie znam takich co ciagle musla o powrocie i kupuja mieszkania w Polsce. Jedni je wynajmuja i w ten sposob splacaja kredyt inni poprastu kupujac mieszkanie ciesza sie, ze maja "cos swojego" i traktuja to jako inwestycje.

Skoro pracujesz juz 3 lata w reklamie (ja tez mam 2 letnie doswiadczenie) to wiesz, ze tak juz bylo, jest i bedzie.

Ja nikogo nie zmuszam tylo grzecznie INFORMUJE o takiej mozliwosci ;-)

Pozdrawiam serdecznie

Moze i sa, ale ja nie znam takich.
Jak chcecie zarobic to pomyslcie nad kredytami na dom w hiszpanii, grecji, ameryce poludniowej, azji, karaibach.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 24 cze 2010 08:50

jezu alez teraz przypier...

a moze handlem uzywanymi ciuchami powinni sie zajac?

firm co oferuja kredyty na chaty na calym swiecie sa tysiace

a takich co polakom w polsce - niewiele

pomysl sam w sobie jest dobry bo 90% ludzi tutaj charuje i zyje jak zwierzeta bo odklada na dom w polsce

kupuja go, wracaja i dociera do nich ze nie maja zadnych szans na rynku pracy w polsce bo przez ostatnie 5 lat byli nikim, ze zmarnowali 5 lat zycia i zdrowia na odkladanie na cos na co teraz ich nie stac bo nie maja zadnej pracy, zamykaja drzwi i grzecznie wracaja z powrotem do uk zeby zarobiac tym razem na utrzymanie wymazonego domku ktory sobie kupili

przyklad z zycia: pracuja oboje w porcie, przy rybach, odlozyli juz i wracaja do pl, kupili chalupe, maja 5 lat doswiadczenia w tej pracy a wracaja do ... WARSZAWY :lol: ciekawe gdzie beda pracowac ...

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 24 cze 2010 10:34

banita pisze:oboje w porcie, przy rybach, odlozyli juz i wracaja do pl, kupili chalupe, maja 5 lat doswiadczenia w tej pracy a wracaja do ... WARSZAWY :lol: ciekawe gdzie beda pracowac ...

Wedka i na brzeg Wisly? :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 24 cze 2010 10:43

albo stoisko rybne w tesco

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 24 cze 2010 16:21

Jak ktos tu zbieral na mieszkanie w PL to po co mu kredyt ?

banita
Rezydent

Postautor: banita » 25 cze 2010 08:52

user wybaczam ci bo wiem ze bedac dyrektorem ma sie ludzi od myslenia i liczenia

wez kalkulator i policz ile potrzeba zeby odlozyc na kawalerke w pl przy zarobkach £6 p/h

... wiec cos tam sobie odlozyli a na reszte musza wziasc kredyt

Wróć do „Prawo”