O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
darekzlondku
Emigrant

Word Cup v Angolskie myslenie o ich Reprezentacji

Postautor: darekzlondku » 18 cze 2010 22:55

...koszmar, chlopcy zarabiaja m/w 200GBP na tydzien, sa bozyszczem fanow... a z byle jaka Algeria 0-0... to chore... ! tych 11-stu algierczykow nie zarabia przez rok tyle co 1-na z tych gwiazd przez tydzien... zycze angolom porazki ze slowenia...
...pytanie dlaczego to pisze...
wkurwila mnie niemilosiernie dzisiajsza sytuacja w pracy, kiedy 3 angoli zamiast zajac sie tym co do nich nalezy, za co im placa (nie pracujemy z martwa materaia - zajmujemy sie humanoidami), dyskutowalo oczywiscie o tym co mysla o grze poszczegolnych zespolow, etc...
jakis amok, brak trzezwego myslenia, obiektywnej oceny sytuacji - wg. mojej oceny: angole nie tworza zespolu ktory gryzie trawe zeby zwyciezyc, NAM SIE ZWYCIESTWO NALEZY BO MY JESTESMY GWIAZDAMI...
...da sie to przelozyc na inne rejony, lacznie z Afganistanem...

confusion...

UWAGA:
ten watek nie jest przeznaczony dla userow ponizej 50-ciu wpisowna Forum...
ok... moze prosciej (bo nie wszyscy po grzecznemu rozumieja):
fuck off dla tych ktorzy nie przestrzegaja podstaw Netykiety t- przepraszam nowych normalnych...

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 19 cze 2010 00:30

Obrazek

Czy ty wiesz coś czego my nie wiemy? Pisz nam tutaj zaraz kto ci daje na chleb!

On topic:

Zarabiają m/w 100k £ tygodniowo i trzeba rozróżnić lige i reprezentację.
To nie jest to samo. Capello jest najlepiej zarabiającym menedżerem na mundialu. Dla mnie te mistrzostwa są piękne właśnie miedzy innymi dlatego, że wyniki spotkań są za każdym razem zaskakujące, faworyci zawodzą, teoretycznie słabe drużyny pokonują gigantów... Jest pięknie, po co te nerwy u kolegi? Trzeba brać udział w dyskusjach, rozmowach, integrować się, trochę poobijać w pracy ;]

Netykieta?
nie przepraszaj... po prostu drugi raz tego nie rób!
i nie używaj wulgarnych słów na forum... proszę.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 21 cze 2010 09:17

ze jest kwadratowa?

Wróć do „Hyde Park”