Wszystko co dotyczy miasta Londyn
ATENTION
Gastarbeiter

Uwazaj na Sylwie

Postautor: ATENTION » 12 cze 2010 11:57

Informacja dla osób,którzy pracują dla tej firmy Construction ltd.Od 23./06/2009,Dyrektorem jest Pani Sylvia J. Poprzedni włascicel przepisal firme na swoją ksiegową,PONIEWAZ mial problemy z wyplacalnoscią pracownikom wynagrodzenia,pani Sylwia ma takie same problemy(Polacy haruja miesiac,ona im dziekuje i wysyla do diabla bez funta) :x .Obecnie jest w toku sprawa,załozona przez sporą grupe pokrzywdzonych o odzyskanie niewyplaconych wypłat wraz z odszkodowaniem.
Dodatkowo ta Pani ,kradnie Polakom przyjezdzajacym do Londynu tozsamosc,wszelkie benefity i zwroty z podatku wplywaja na jej wlasne konto,za uslugi zwiazane z ksiegowoscia trzeba jej placic slone sumki.
Wiec jak ja wam ktos poleci,prosze omijajcie ja z daleka to sa przeciez wasze pieniadze nie dajcie sie okradac !!!
Ostatnio zmieniony 12 cze 2010 18:32 przez ATENTION, łącznie zmieniany 1 raz.

ATENTION
Gastarbeiter

Uwazaj na Sylwie !!!

Postautor: ATENTION » 12 cze 2010 18:26

115 £ albo nawet wiecej ,to bierze za jeden papierek z homeoffice ,o faktach nie bede tu sie rozwodzic zrobi to sad ,oszukala juz bardzo duzo naiwnych Polakow ,ktorzy chcieli byc w jak najszybszym czasie w porzadku z prawem angielskim.
Blondynku jak bys pracowal miesiac albo dwa za darmo,to bys byl siwek a nie blondynek:shock:
Ja tu sie nie zale ,jestem w temacie bo moi koledzy i kolezanki mieli przez nia problemy.
Ja tylko ostrzegam przed taka zmija ,ktora jezdzi Porsche Cayenne(najnowszy model) za rodakow pieniadze (jest przebiegla lisica).

ATENTION
Gastarbeiter

Re: Uwazaj na Sylwie !!!

Postautor: ATENTION » 12 cze 2010 19:46

ATENTION pisze:115 £ albo nawet wiecej ,to bierze za jeden papierek z homeoffice ,o faktach nie bede tu sie rozwodzic bo ciebie nie znam ,zrobi to sad ,oszukala juz bardzo duzo naiwnych Polakow ,ktorzy chcieli byc w jak najszybszym czasie w porzadku z prawem angielskim.
Blondynku jak bys pracowal miesiac albo dwa za darmo,to bys byl siwek a nie blondynek:shock:a
Ja tu sie nie zale ,jestem w temacie bo moi koledzy i kolezanki mieli przez nia problemy.
Ja tylko ostrzegam przed taka zmija ,ktora jezdzi Porsche Cayenne(najnowszy model) za rodakow pieniadze (jest przebiegla lisica).

ATENTION
Gastarbeiter

Postautor: ATENTION » 12 cze 2010 20:00

JA ciebie bardzo dobrze rozumiem,i jezyk nie jest zadna bariera uwiez mi ,jest ksiegowa i pracowala wczesniej w homeoffice comprendo,ma wtyczki i na nich zarabia,a teraz nawet wymyslila upozorowane wypadki samochodowe i z tego ma kolejna kase,nie wspominajac o paserstwie!!!
Wiesz,ja na tym forum nie liczylam na reakcje,chcialam zeby ludzie to przeczytali i jej nazwisko zapamietali good!!!

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 13 cze 2010 04:07

ATENTION pisze:JA ciebie bardzo dobrze rozumiem,i jezyk nie jest zadna bariera uwiez mi ,jest ksiegowa i pracowala wczesniej w homeoffice comprendo,ma wtyczki i na nich zarabia,a teraz nawet wymyslila upozorowane wypadki samochodowe i z tego ma kolejna kase,nie wspominajac o paserstwie!!!
Wiesz,ja na tym forum nie liczylam na reakcje,chcialam zeby ludzie to przeczytali i jej nazwisko zapamietali good!!!

Boszeeeeee co za los..... :roll:

1) Attention sie pisze a nie Atention
2) W jakim sensie to "comprendo" tutaj wkleilas losico? Bo w 1 poscie wywalic sie na pysk w 3 jezykach (angielski widze zero, hiszpanski tez a i po polsku kulejesz...)
3) Czy ty w ogole masz pojecie kto to jest KSIEGOWY?

Byle jaka Maryska z Koziej Wolki z angielskim w typie "komunikatywny +" oglasz sie tu jako "ksiegowa" a losie lykaja jak cieple bulki a pozniej placz i lament na forum.....bo "oszukali"

Glaby cholerne.....

Ja nie mowie ze kobicina jest swieta ale... oszukac sie nie da kogos kto ma troche oleju w glowie - zarabia na GLUPOCIE.. a glupote trzeba tepic.....

8)

ATENTION
Gastarbeiter

Postautor: ATENTION » 13 cze 2010 09:00

Przestan ublizac ,ty masz olej i to chyba z zatoki meksykanskiej ,a o moj jezyk to ty sie nie martw (jeszcze by ci dobrze zrobil,kulawa snobko).

ATENTION
Gastarbeiter

Postautor: ATENTION » 13 cze 2010 11:50

To sa fakty,dzisiejsza terazniejszosc.
Dochodzenie w toku,zajmie dochodzeniowce troche czasu na zebranie wszystkich dowodow,a pani Sylwia ma duze szanse na znalezienie jeszcze paru tepakow !!!

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 13 cze 2010 14:01

ATENTION pisze:Przestan ublizac ,ty masz olej i to chyba z zatoki meksykanskiej ,a o moj jezyk to ty sie nie martw (jeszcze by ci dobrze zrobil,kulawa snobko).

:lol:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 14 cze 2010 15:01

Emigrantka pisze:
ATENTION pisze:Przestan ublizac ,ty masz olej i to chyba z zatoki meksykanskiej ,a o moj jezyk to ty sie nie martw (jeszcze by ci dobrze zrobil,kulawa snobko).

:lol:

Bijcie sie

banita
Rezydent

Re: Uwazaj na Sylwie

Postautor: banita » 14 cze 2010 15:29

blondynek pisze:zwroty z podatku nigdy nie wplyna na konto ksiegowej - CHYBA ze jej jakies upowaznienie magiczne dasz

nie dalej jak tydzien temu na moje konto wplynela kwota zwrotu podatku dochodowego kolegi ... bezposrednio a nie jakims prehistorycznym wynalazkiem, i magia nie byla w to uwiklana - na formularzu jest takie pole w ktore trzeba "wstawic ptaszka" (nie myslic z czym innym zboczki) i juz

Wróć do „GREATER LONDON”