Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
sosenka222
Gastarbeiter

Szukam Paracy jako ogólno-budowlaniec duże umioejętności

Postautor: sosenka222 » 10 kwie 2010 15:02

Witam serdecznie. W odpowiedzi na ogłoszenie chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na dane stanowisko. Jestem z zawodu malarzem-tapeciarzem z dyplomem ale posiadam także dyplom ukończenia kursu na termo-renowacje budynków . Posiadam także aktualne badania wysokościowe powyżej 3m.Chociaż jestem młody mam duże doświadczenie w budownictwie pracowałem w firmach ogólnobudowlanych oraz dorabiałem także na tak zwanych „Fuchach” w skrócie opisze co potrafię z czym miałem do czynienia a więc: wykonywałem malowanie, tapetowanie, gładzie, tynki, sufity podwieszane, ścianki działowe, płytki podłogowe i ścienne , kładzenie podłóg z paneli , izolacje podłóg. wykonywałem także prace jako hydraulik i elektryk z hydrauliki: montaż i podłączanie kabin, wanien, umywalek, zlewów przebudowa i wymiana rur i tym podobne zaś z elektryki to przeprowadzanie instalacji podtynkowej nad tynkowej montaż oświetlenia halogeny w sufitach lampy . Przeprowadzanie gniazdek oraz włączników w inne miejsca itp. Posiadam także doświadczenie nie tylko w pracach które opisywałem potrafże także wykonywać dużo cięższą parce ponieważ jestem silny i uparty pracowałem jako pracownik fizyczny siłowy na rozładunkach oraz przy kopaniu rowów . Lubię pracować w swoim zawodzie dużo czytam na ten temat po części mój zawód to moja pasja . Teraz opisze trochę siebie jaki jestem: jestem osobą sumienną, odpowiedzialną, chłonną wiedzy upartą, komunikatywną, umiejącą się odnaleźć nawet w bardzo trudnych sytuacjach ,potrafię pracować w zespole a także prowadzić zespół ponieważ miałem możliwość być tak zwanym „majstrem” i prowadzić 25 osobową brygadę budowlaną . Potrafię zorganizować czas oraz w pełni go wykorzystać. Jestem osobą która nie lubi się nudzić podczas pracy a więc często znajduje sobie nowe prace żeby w pełni wykorzystać czas . Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej kandydatury. Z poważaniem Adam Sosnowski . Dane kontaktowe numer kom 723-503-330 oraz e-mail sosenka222@o2.pl. Poniżej w załączniku przesyłam cv wraz z listem motywacyjnym , W cv nie są zamieszczone wszystkie zakłady pracy w których pracowałem ponieważ nie wszędzie pracodawcy byli uczciwi i w niektórych zakładach po czasie okazywało się ze robie niby na okres próbny który trwał nie wiadomo ile i odwlekali od podpisania umowy nawet kilka miesięcy a niektórzy dawali umowę o dzieło z tąd nie jest zamieszczone wszystko w cv zaś wszystko co potrafię opisałem powyżej . Dodam jeszcze że posiadam własny ubiór roboczy : Kask obuwie z blachami okulary anty odpryskowe ,Spodnie bluzy ochronne koszulki itd. Wszystkie rzeczy są atestowane i posiadam na nie dokument że były atestowane .

sosenka222
Gastarbeiter

Postautor: sosenka222 » 10 kwie 2010 17:40

witam tak jak najbardziej na serio wszystko co napisałem co najszczersza prawda

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 10 kwie 2010 18:58

W odpowiedzi na jakie ogloszenie?

:shock:

A ogolnie to jak kolo gospodyn wiejskich:

pierze, sprzata, gra, gotuje, dupy daje i haftuje....

:lol:

sosenka222
Gastarbeiter

Postautor: sosenka222 » 10 kwie 2010 19:38

Witam napisałem tak ponieważ pisałem ten tekst wcześniej z odpwiedzią na ogłoszenie i po prostu skopiowałem wszystko co zawarte w opisie to jest prawdw

Wróć do „Praca”