wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
tonic00
Gastarbeiter

Kurs CPC na Przewoz OSÓB ???????????? POMOCY

Postautor: tonic00 » 09 mar 2010 15:32

Witam. Mam takie pytanie odnosnie kursu na przewoz osob. Posiadam prawo jazdy kategori a,b,c,d,e wszystkie kategorie robilem w polsce . Mam ukonczony kurs na przewoz rzeczy.

Chcialem sobie zrobic w londynie kurs na przewoz osob czyli CPC. Nie wiem gdzie mam sie udac , gdzie pytac . Czy kurs jest strasznie trudny czy mozna gdzies zrobic po polsku jakie sa koszty zwiazane z caly kursem i ile to trwa . Bede wdzieczny za odpowiedz.

Prawo jazdy zdawalem 12.2009 takze jzu pozniej . Chodzi mi dokladnie o to ze prace juz mam prawie zagwarantowana tylko pracodawca wymaga odemnie cpc powiedzial ze musze zrobic na wlasna reke .

Czy moge to zrobic w jeden dzien wiem ze mozna sie umowic na egzamin online na teorie i ja zdac ale co z egzaminem praktycznym . Nie trzeba chodzic na zadne wyklady ?? Wystarczy jedynie zaplacic te 95 czy jeszcze do tego dochodza jakies inne koszta. Ja juz sam nie wiem bo kazdy podaje calkiem inne przyklady hmmmm??

Wróć do „Śmietnik”