konewa pisze:mam pytanie z tego co wiem mozan odmieszkac depozyt jakims podstepem ale musze sie dowiedziec bo nie mam zamiaru palcic za ten miesiac landordowi gdyz niewieze w to e mi odda pieniadze. gdyz juz nie raz probowal mnie oszukac na kase za kary ktore dostal z counsliu za wyjanmowanie nielegalnie przybodowki poloczonej z domem... a mienowicie wynajmowalem cala posesje z tym iz agencja zaznaczyla mi nie pisemnie iz przybudowka ma nr <A> co nie wliczalo sie do domu z czasem pewni panstwo zaczeli starac sie o benefity i zaczela sie wojana z domem z poczatku nachodzenie counsilu potem kary w ostatecznosci nakaz przebudowy domu z powodu zmiany palnow budowlanych .kara dosiegla landorda nie mnie bo ja palce counsil na czas nie dronilem jego tylka wiec teraz nakazal mi sie wyprowadzic z tym ze juz wczesniej scimial iz mam zwrocic mu kase za pol kary ktora on dostal . powiedzilem ze nie zaplace i nie dam ani grosza urodzil mi sie sym<10 mieiecy temu > w domu jest plesn i chcem zmienic ten dom ale nie dam juz ani grosza tem lajzie , czy mozna prawnie odmieszkac depozyt poniewaz stracilem prace nie pracuje i niestac jest mnie na wydatek 2500 f na nowy dom a do tego strate depozytu poprosze o pomoc dobrzy ludzi e
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 12 gości