wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
Andrewuk
Gastarbeiter

Postautor: Andrewuk » 09 gru 2009 07:35

darekzlondku pisze:...jestescie niepoprawni... Adrzejek chce wprowadzic nowy sytem oferowania przewozu: licytacja! to naprawde super pomysl... powinien dorzucic do tego jeszcze interview lub casting. W koncu 20 godzin jazdy ze zle dobranym "pacjentem" to jakby kara bez winy.
...ale, przy tego typu prototypach ktore na sile wciskaja swoja oferte w miejsce do tego nie przeznaczone, swiadczy o tym ze... ja wysiadlbym jeszcze przed Dover (ale to chyba za duzy skrot myslowy...)

noooo nareszcie trafil sie jeden zaczajony
za pierwsza czesc twoich wypocin stawiam ci 5 dzieki temu w przeciwienstwie do ciebie i wielu podobnych do ciebie garkopomywaczy stac mnie na dobry fon dobre autko itp itd
co do drugiej czesci wypocin ... no coz bujaj sie kolego na koniec kolejki

pozdro

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 09 gru 2009 08:14

...kolejny dowod na to ,ze.: Lepiej z madrym zgubic niz glupim znalezc...
a...
prosze tylko oszczedz nam stresu i nie pisz jakie to autko i jaki to... fon?... kurcze, brzmi znajomo, ale jestem wzrokowcem wiec mi cos nie pasuje... zartuje... ja tylko tak zeby bylo fany...

Andrewuk
Gastarbeiter

Postautor: Andrewuk » 09 gru 2009 08:42

No nie pozwol mi zbawco napisac cos o moim autku plissss
otoz jest naprawde cool RELIANT to takie autko z jednym kolem z przodu a potrzebuje zabrac kogos bo czesto sie psuje i trza mi kogos do popychania
acha i zapomnialem dodac w pierwszym poscie ze wyjazd to na te swieta a dojazd to raczej na przyszle no moze na wielkanocne
a ciebie to moge zabrac free , fajnie bedie pogapic sie jak bedziesz popychal ten majstersztyk techniki
to tak dla fun

Wróć do „Śmietnik”