O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 16 lis 2009 15:19

usercostam pisze:No dla mnie takie pomaganie jest calkiem zabawne... natura tak sie stara z ta selekcja naturalna, a wy psujecie jej szyki hehe

...nie skonczyles jeszcze tego zlotego napoju...? juz poniedzialek ...

co do pozyskiwania droga poprzez "Freecycle" rzeczy, sprzetow - wszystko za darmo + koszt wysylki busem = jak bys kupila cos i wysylala... fakt, jest troche zachodu aby to zrealizowac...

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 16 lis 2009 15:38

Darek - ja osobiscie wysle to co ja moge wyslac - zadnych masowych zbiorek rzeczy organizowac nie mam mozliwosci 9ani czasu na to ani miejsca).

Puscilam tu kilka linkow majac nadzieje ze moze inni tez cos sami od siebie zrobia, ot co.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 16 lis 2009 15:43

opowiesci o tym ze ktos potrzebuje pomocy od mrowek afrykanskich po pare prezydencka sa w necie miliony dlatego nie podniecam sie kazda wyczytana. czy to czyni mnie kims gorszym od babci? nie sadze ... w jednym ja popre - trzeba omijac wszystkich organizatorow tych zbiorek i pomocy, jak chcesz pomoc pomoz sam(a) - jak patrze ile sie ciagle zbiera np na wode w afryce to mam wrazenie ze juz dawno powinna zostac zatopiona od tej ilosci wody jaka mozna wytworzyc za zebrana kase

kama15
Emigrant

Postautor: kama15 » 18 lis 2009 20:11

Nie wiem, czy privy tu dzialaja ;).
Ale Dogo chyba zostalo niezle zhakowane i nie dziala, ciekawe kiedy ruszy :twisted:
PS. Co do pomocy, na ogol znajomi podrzucaja info, gdzie mozna by bylo pomoc, wtedy chociaz wiadomo, do kogo trafiaq.
Przepraszam za literowki, cholrerna grypa, normalnie walec po mnie przejechal, a d... boli od zalegania w barlogu :roll:

Wróć do „Hyde Park”