...
 ...
 ( czy jak go tam zwal ) to dla mnie po prostu totalne sku.... o , podklad dla Gonza , i w ogole nieodpowiedzialne ... Czyli zachowanie wlasciwe tym wysmiewanym przez niego polaczkow , jest dokladnie taki sam
 ( czy jak go tam zwal ) to dla mnie po prostu totalne sku.... o , podklad dla Gonza , i w ogole nieodpowiedzialne ... Czyli zachowanie wlasciwe tym wysmiewanym przez niego polaczkow , jest dokladnie taki sam   

Z reguly czytam tutaj posty ( czyli minutka
 Z reguly czytam tutaj posty ( czyli minutka   ) , i tyle ... Zainspirowala mnie ewazraju  postem o nieprzyznawanie jej pochwal
 ) , i tyle ... Zainspirowala mnie ewazraju  postem o nieprzyznawanie jej pochwal    Przegladnolem pochwaly niejakiego banity .................. i stwierdzilem ze to albo totalny kretyn mu je przyznal albo on sam  sobie
  Przegladnolem pochwaly niejakiego banity .................. i stwierdzilem ze to albo totalny kretyn mu je przyznal albo on sam  sobie  . To wlasnie jego wypowiedzi powinny byc banowane bo zdaje sie ze to drugie IP gonza
 . To wlasnie jego wypowiedzi powinny byc banowane bo zdaje sie ze to drugie IP gonza  

kazdy broni swego smietnika
 kazdy broni swego smietnika  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 36 gości