) a pies szczeka 5 minurt rano jak wychodze do pracy (wiem bo mi inni sasiedzi powiedzieli jak dlugo bo poprosilam zeby posluchali- i dla nikogo to nie problem) wiec jej pukanie do mnie fqurfilo mnie na maxa wiec jej powiedzialam przez zacisniete zeby ze jak mi jeszcze raz cos powie na temat klatki czy psa to jej wlasnego mopa w jej tlusto duuuuuuupe wsadze. No i mam spokoj, od kilku miesiecy omijamy sie szerokim lukiem
 ) a pies szczeka 5 minurt rano jak wychodze do pracy (wiem bo mi inni sasiedzi powiedzieli jak dlugo bo poprosilam zeby posluchali- i dla nikogo to nie problem) wiec jej pukanie do mnie fqurfilo mnie na maxa wiec jej powiedzialam przez zacisniete zeby ze jak mi jeszcze raz cos powie na temat klatki czy psa to jej wlasnego mopa w jej tlusto duuuuuuupe wsadze. No i mam spokoj, od kilku miesiecy omijamy sie szerokim lukiem   

Właścicielka, która mieszkała w tej chacie zawsze się zatraskiwała i dała im klucz na wszelki wypadek! Potem pokazywali mi wszystkie key-sety do wszystkich sąsiadów w okolicy!
  Właścicielka, która mieszkała w tej chacie zawsze się zatraskiwała i dała im klucz na wszelki wypadek! Potem pokazywali mi wszystkie key-sety do wszystkich sąsiadów w okolicy! 

a ja musze czasem z małym dzieckiem na rekach robic porządek! mam nadzieje że jak najszybcjej pojedzie,wczoraj juz zrobiłam kartke w kuchni ze jesli nie beda wyrzucane śmieci to usune kosze poprostu bo małpa upycha na siłe a ja worka nie mogę podnieść, gnojara
  a ja musze czasem z małym dzieckiem na rekach robic porządek! mam nadzieje że jak najszybcjej pojedzie,wczoraj juz zrobiłam kartke w kuchni ze jesli nie beda wyrzucane śmieci to usune kosze poprostu bo małpa upycha na siłe a ja worka nie mogę podnieść, gnojara   natomiast jej chłopak okey,czysty,sympayczny.Nastepny brudas tez wogóle się nie myje,ługo walczylismy o dyzury, trzeci taki sobie,ale tez brudas, chodzi po domu w samych bokserkach rozmawiając drapie sie...
  natomiast jej chłopak okey,czysty,sympayczny.Nastepny brudas tez wogóle się nie myje,ługo walczylismy o dyzury, trzeci taki sobie,ale tez brudas, chodzi po domu w samych bokserkach rozmawiając drapie sie...  fuj ochyda
  fuj ochyda  ale pocieszam sie że ZAWSZE MOGŁOBY BYC GORZEJ
  ale pocieszam sie że ZAWSZE MOGŁOBY BYC GORZEJ 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 47 gości