O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 11 cze 2009 03:54

... w zasadzie temat wyjsciowego postu to burza w szklance wody (wódy), ale ma on swoe glebsze dno...
- sklep gdzie sprzedawcy rozumieja ze alkochol jest dla ludzi doroslych jest OK
- gdyby w Polsce bylo tak glupio jak w UK nie siedzielibysmy TU
- stara prawda brzmi ze alkochol jest dla ludzi madrych, glupim nie sluzy wrecz szkodzi, a efekty nie przestrzegania tego widac dookola...
- glupota jest legalna

Kors
Gastarbeiter

Postautor: Kors » 11 cze 2009 06:44

darekzlondku pisze:... w zasadzie temat wyjsciowego postu to burza w szklance wody (wódy), ale ma on swoe glebsze dno...
- sklep gdzie sprzedawcy rozumieja ze alkochol jest dla ludzi doroslych jest OK
- gdyby w Polsce bylo tak glupio jak w UK nie siedzielibysmy TU
- stara prawda brzmi ze alkochol jest dla ludzi madrych, glupim nie sluzy wrecz szkodzi, a efekty nie przestrzegania tego widac dookola...
- glupota jest legalna

darekzlondku nie mi oceniać, który głupi a kto mądry spożywa alkohol. Jestem pełnoletnią osoba i troszkę tamta sytuacja w sklepie była niesmaczna. Tak czy inaczej omijam ta siec sklepów, bo w innych wiem ze akceptują polski dowód. Temat do zamknięcia.

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 11 cze 2009 12:20

OK Kors
omijaj co-op bo niedlugo beda sprzedawac alkochol dla tylko powyzej 25 lat . Ja tylko mam nadzieje ze inne supermarkety takiego glupiego bakcyla nie zalapia ! ( bo mnie nawet siwe wlosy nie pomaga jak bede chciala kupic butelke wina) pozdrawiam wszystkich :)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 11 cze 2009 17:29

A mi jest milo jak mi nie chca alkoholu sprzedawac czasem :)
Czuje sie mlodziej i przypominaja sie stare czasy.
A spacerek do kolejnego sklepu nikomu krzywdy nie zrobil hehe

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 11 cze 2009 17:39

Faktycznie taka odmowe mozna wziasc za komplement , ale ilez razy mozna ? Przez pierwsze 10 lat tutaj.... mnie sie pytali ile mam lat jak chcialam papierosy sobie kupic ???????????? a wtedy nie mialam nic w postaci angielskiego dokumentu ze zdjeciem zeby udowodnic wiek.. To nie bylo zabawne:)

Wróć do „Hyde Park”