O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
jaro175
Gastarbeiter

Gdzie dostac kredyt na auto? Wszedzie odmawiaja!

Postautor: jaro175 » 05 cze 2009 14:31

Witam, Pisze w banalnej sprawie. Chcialbym wziasc pozyczke na auto do 15 tys PLN w Polsce lub rownowartosc w GBP w Anglii. W Natwescie mi nie dali pomimo niezlych co miesiecznych wplywow, bo m.in. nie mam karty kredytowej (bo jest mi niepotrzebna), a poza tym mialem w Anglii okolo 15 adresow zamieszkania w ciagu 5 lat, wiec to tez chyba znakomicie dziala na niekorzysc. W Polsce w wiekszosci bankow nie chca mi dac rowniez bo nie pracuje w Polsce. Nie zebym byl napalony na ta pozyczke/kredyt jak szczerbaty na suchary.... Po prostu chce sobie ulatwic zycie bo za biezace dochody prowadze dosc znaczna inwestycje budowlana. Na Providenta czy innych sie nie zdecyduje, bo jeszcze potrafie liczyc. Ktos wie gdzie jeszcze mozna dostac pozyczke na samochod na przyzwoity procent???

aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 06 cze 2009 21:23

Przerabialam to ostatnio...mialam podobny problem...tylko firmy zdzierajace procent sa w stanie.. ale i tak nie wszystkie:/
rada- zacznij zbierac.. mowie serio, szybciej zaczniesz, szybciej skonczysz.( wiem po sobie) pewnie ze lepiej cos splacac miesiecznie.. nieodczowa sie tego, tak mocno jak jednorazowej wyplaty, ale czasem nie ma wyjscia:/
pozdrawiam

Wróć do „Hyde Park”