Idol pisze:jak nie ma probujesz mi wmowic ze w Polsce jest, a juz w Anglii nie ma
Idol pisze:poza tym w innym temacie pytalem sie ile zarabia wiec wiadomo ze roznie teraz koles mi podal ze 26 k rocznie, nie mieszaj watkow.
Idol pisze:Pokaz mi chocby jedna linijke gdzie jest napisane ile etat moze wynosic w tych linkach, nie ilosc godzin maksymalnie i nie jakie sa prawa osob zatrudnionych na etacie: Working hours,Working time limits to nie to samo co full time work, mi chodzi wlasnie o full time work. To Ty chyba masz problem z rozumieniem co jest napisane.
Idol pisze:Hahah jak nie ma w Polsce masz 40 godzin standardowy etat a w Anglii co kazdy na kontrakcie?Jak kto sie dogada z pracodawca, zobacz sobie regolke etatu. Banita a co wg ciebie oznacza etat?
Idol pisze:hahahaha przeciez ty masz u mnie totalnego ignora i negatywa!!!
Idol pisze:sam jestes glupi jak but i nie mam pojecia jak tu zostales moderatorem.
Idol pisze:Dostajesz kontrakt i w nim nie ma slowa na temat ilosci godzin, tylko, ze rocznie mozesz zarobic 11 tys Ł i gdzie jest powiedziane ze ilosc godzin wynosi 35-40. Jestes zatrudniony na etat i nie wiesz ile wynosi etat?
iguanaon pisze:37,5h to standard ktory jest egzekvovany przez viekszosc zakladov panstvovyh ciemnogrod i tyle.. z bogiem nievierni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 15 gości