Ogólne rozmowy na tematy związane z pracą w Wielkiej Brytanii. Ogłoszenia o pracy można znaleść pod adresem www.londynek.net/jobs
jasmin
Gastarbeiter

Prośba o pomoc w znalezieniu pracy - jak szukać?

Postautor: jasmin » 15 mar 2009 06:42

Witam,pewnie już wszyscy oczytali się podobnych postów :) ale mam nadzieję,że znajdą się i tacy co okażą ludzkie oblicze :) ale do rzeczy: muszę wyjechać do Londynu/ byłam tam kiedy jeszcze Polska nie była w UE/,ekstremalna sytuacja zmusza mnie do wyjazdu i proszę uwierzyć,że nie są to bolączki nastoletniej dziewczyny,ponieważ jestem dużo starsza :( .Pytanie :czy jest ktoś kto pomógłby mi w znalezieniu pracy? najlepiej sprzątanie domów prywatnych? boję się,że na waszych ustach zarysował sie grymas uśmiechu ale bardzo potrzebuję pomocy i proszę wybaczyć,że nie piszę nic więcej-nie jest to dobre miejsce na "życiorys",dziękuję :D

user495070
Gastarbeiter

Postautor: user495070 » 15 mar 2009 09:22

Jasmin, nie licz na nikogo w pomocy znalezienia pracy. To naprawde zdarza sie bardzo rzadko, bezinteresowna pomoc nieznajomemu.
Musisz sama o to zadbac.
Najlepiej poszukaj sobie agencji na necie i dzwon. Nie przyjezdzaj jezeli nie masz sie gdzie zatrzymac. Bedziesz na celu wielu oszustow, zwlaszcza polakow, ktorzy bez skurpulow wykorzystaja Twoja niewiedze na co uwazac i jak sobie radzic w UK. Wiele dziewczyn zle konczy. Londyn to nie raj.

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 15 mar 2009 20:09

jasmin, nie jest tak zle jak to user rysuje, musisz byc tylko ostrozna

kaslawka(malpka)yahoo.co.uk

napisz mi cos wiecej nt twoich kwalifikacji i znajomosci jezyka

Wróć do „Praca”