wszystko co nadaje się nigdzie czyli śmietnik
aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 12 mar 2009 19:06

nie chce sie wtracac i wyjsc pozniej najgorzej z stuacji, no ale wiecie.... przeciez MarkFloyd pomogl tylu osobom na tym forum... pamietam ile mial pochwal i to on jeden udzielam konkretnych odpowiedzi. no a przede wszystkim prawdziwych... wiem bo swego czasu pomogl tez i mnie. moze nie osobiscie, ale udzielil znaczacych porad... przykro mi sie czyta i pewnie nie tylko mi takie wyzwiska.... wiem wiem... pewnie napiszecie zebym przeczytala wpierw o co chodzi, albo ze mam nie wtykac nosa(wiecie gdzie) :roll:
dobra, spoko, juz nie bede.. (choc kobietom ciezko to
opanowac :lol: )

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 12 mar 2009 21:27

Ala, my musimy wtykac swoj nos od czasu do czasu bo inaczej oni (mezczyzni) by sie pozabijali nawzajem i co by nam z tego przyszlo?
Druga Seksmisja?? Kanal normalnie :lol:

Ja szanuje z reguly ludzi, ich poglady nawet te mocno odmienne od moich ale nie znosze wyzywania sie co ostatnio obserwuje na forum, duzo starej wiary przestalo sie odzywac no bo co?

Marc zrobil duzo na tym forum ale kogo to teraz obchodzi? Trzymal tu jako taki poziom jak byl moderatorem, no ale...zycie jest zyciem

aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 12 mar 2009 21:48

masz racje zycie jest zyciem... ale dlaczego musi byc tak to wszystko brutalnie i chamsko?????? kurcze ja to chyba inaczej zostalam wychowana.. teraz sama nie wiem czy dobrze bo nie jestem zbyt przystosowana.. moi rodzice sa starej daty i zamiast wapjac mi wartosci takie jak to robili mogli mnie przygotowac do tego jak byc chamskim zeby przetrwac.... najgorsze jest to ze przez ta "dobroc i chec ratowania i pomocy itd" stracilam pierwsza fime... a dlaczego???? no walsnie.... chcialam byc za dobra chyba.... teraz przez to musialam sie no wiesz.... zmienic zasady calkowicie... powiem ze troche mnie to boli... boli ze musze byc stanowcza.... ale widze jedno... im bardziej za moja pomoc bylam kopana po tylku tym bardziej sie uodparnialam i teraz tez jestem chamska...!(choc w glebi az mnie sciska zeby pomoc.. zeby znow cos za darmo, zeby komus podac wszystko "pod nosek", "na gotowo" ale W TYM KRAJU NIE MOZNA BYC MATKA TERESA .... kurcze wlasnie zauwarzylam ze na maxa zjechalam z tematu.... ajajaj... chyba musialam to z siebie wyrzucic..... mam nadzieje ze nikomu to nie bedzie przeszkadzalo:)
P.S> a tak na marginesie... to nazywam sie Ola:D i milo mi ze ktos odpisuje jednak normalnie bez wyzwisk jakie to ja robie bledy itd itp.... zrobilo sie przyjemnie i znowu chce tu wchodzic i pisac.....(obiecuje ze nastepnym razem to juz na temat:D:D
2p.s> z markiem to jest tak jak z fajkami w liceum( tak mi sie skojarzylo) bo jak komus dajesz je caly rok na karzdej przerwie mimo tego ze sam amsz ograniczona ilosc bo podkradasz matce :lol: to jest suuuper.. a jak RAZ JEDEN nie dasz bo serio nie masz, to juz jestes WROGIEM...DUPKIEM... SWINIA I SKNERA!!!! tylko kazdemu moze cos wypasc, cos.. no roznie moze byc.... slyszalm glosy ze mark czegos nie zrobil, cos tam olal... ale czy ktos zapytal, czy moze jest przyczyna, czy moze mu cos sie stalo?? jakis wypadek????? hmmmmmmm przepraszama Cie Marku ze porownalam to z tymi papierosami...:) nie gniewaj sie
pozdrawiam was cieplutko!!!!

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 12 mar 2009 22:39

sorry Olu za Ale, ale Aleksandra ma rozne zdrobnienia czasami :lol:

Pamietaj, ze w zyciu trzeba zachowac zdrowy dystans, umiec pomagac ale jednoczesnie nie dac sobie wejsc na glowe i obronic sie jak trzeba.
To co dajesz wroci do ciebie predzej czy pozniej, niech pomysla o tym ci ktorych stac TYLKO na epitety i wyzwiska. Jestesmy tylko ludzmi wiec kazdemu sie zdarzy wyzwac kogos od idiotow ale niech to sie nie stanie standardem...

nie trac Olu tego ducha zrozumienia dla innych, moze nie zawsze bedzie latwiej ale napewno wartosciowiej :wink:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 13 mar 2009 08:35

Aleksandra76 pisze:pamietam ile mial pochwal i to on jeden udzielam konkretnych odpowiedzi. no a przede wszystkim prawdziwych

nie ujmujac nic Marcowi ale mozna wskazac wiele osob ktore podchodza pod ta definicje. z czystko "statystycznego" pkt widzenia - np ja i Artur79 mamy wiecej pochwal. konkretnych odpowiedzi i prawdziwych udzielaja np. woo, gherbid, brain, babcia jadzia, kaslawka, jacklawyer itd (sorry jesli kogos pominolem to tylko przyklady). a to ze ludzie sie kloca i wyzywaja? takie zycie, tak jest w realu i tak jest na forum.
robicie chyba troche z igly widly - jak siegne pamiecia to kiedys w kazdym watku byly wyzwiska i walki z osobnikami typu gonzo, ciagle pl vs uk. teraz mniej ludzi pisze, mniej jest klotni, jak pojawiaja sie jakies oszolomy to tylko na pare dni.
teraz klotnie rodza sie z tego ze ktos napisze cos co nie jest prawda, kiedys mozna bylo zobaczyc klotnie jak cos nie podchodzilo pod te same poglady lub bylo sprzeczne z jakimis ideologiami

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 13 mar 2009 21:07

Nie ma nic zlego w klotniach jesli nadal w nich szanujesz druga osobe, tzw burze oczyszczaja powietrze :lol:

Ale denerwuje mnie jak sie zmiata delikwentow na przedbiegu. Ludzie maja prawo zadawac durne pytania bo to tez wlasnie to forum istnieje a ci ktorzy cos tam wiedza powinni (wg mojego przekonania) pomoc znalezc odpowiedz, jasne ze krew zalewa jak ktos sie pyta po raz milionowy o NIN np no ale nie badzmy najmedrszymi medrcami siedzacymi na piedestale wiedzy, bo latwo jest z niego spasc...
Ja tez mialam durne pytania ale nie zadam ich tutaj bo co sie narazac na obsmianie przez tych co to juz wiedza wszystko??

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 13 mar 2009 21:16

Ty masz tu specjalne przywileje, franco.
Ale zauważ, że gdy ktoś wpada jak bomba na forum i nawet nie zada sobie trudu przejrzenia zawartości, tylko od razu wali banalne pytanie, to ciężko o wyrozumiałość dla takiego zawodnika. Co innego głupie pytania a co innego śmierdzące lenistwo, prawda?

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 13 mar 2009 21:23

ja ci dam kurna france..... :lol: :lol:

user495070
Gastarbeiter

Postautor: user495070 » 14 mar 2009 08:38

gherbid pisze:Ale zauważ, że gdy ktoś wpada jak bomba na forum i nawet nie zada sobie trudu przejrzenia zawartości, tylko od razu wali banalne pytanie, to ciężko o wyrozumiałość dla takiego zawodnika. Co innego głupie pytania a co innego śmierdzące lenistwo, prawda?

Na usprawiedliwienie tych osob powiem, ze ciezko przeszukac forum w danym temacie, tymbardziej ze wyszukiwarka tradycyjnie nie dziala.

Nie wszyscy maja te godzinke, zeby ''przejrzec'' zawartosc forum.

user495070
Gastarbeiter

Postautor: user495070 » 14 mar 2009 09:23

banita pisze: z czystko "statystycznego" pkt widzenia - np ja i Artur79 mamy wiecej pochwal.

Naaaaprawdee banita?

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 14 mar 2009 13:31

kaslawka pisze:ja ci dam kurna france..... :lol: :lol:

Hehhehehehehe... Pic polega na tym, że nawet jakbyś chciała dać, to pozostaje pytanie czy chciałbym wziąć :twisted:

user495070 pisze:Na usprawiedliwienie tych osob powiem, ze ciezko przeszukac forum w danym temacie, tymbardziej ze wyszukiwarka tradycyjnie nie dziala.

Nie wszyscy maja te godzinke, zeby ''przejrzec'' zawartosc forum.

Ależ skąd. Wystarczy elementarna znajomość google...
Wyniki zapytania NIN site:forums.londynek.net
Godzinkę? Nie rozśmieszaj mnie...
Ostatnio zmieniony 14 mar 2009 13:35 przez gherbid, łącznie zmieniany 1 raz.

user495070
Gastarbeiter

Postautor: user495070 » 14 mar 2009 13:35

gherbid, trzeba byc tolerancyjnym i pamietac o tym, ze z forum korzystaja takze ludzie starsi jak rozniez i ci ktorzy pomimo tego, ze przbywaja w UK nadal nie mowia po angielsku. Dla nich google nie bedzie pomocne tylko forum jak to.

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 14 mar 2009 13:49

Czy kliknąłeś w link? Szczerze wątpię...
Wszystkie wyniki wyszukiwania odnoszą się tylko i wyłącznie do forum londynka.
Na przyszłość sugerowałbym więcej uwagi przy czytaniu ;)

P.S. - Ludzie starsi? Eee... znaczy jak? po 80 ?
Zresztą, co za różnica? Nawet jak się nie wie jak, wystarczy... zapytać google.

user495070
Gastarbeiter

Postautor: user495070 » 14 mar 2009 13:59

Po co mialam klikac na link? Czy ja czegos szukam? Nie. Staram sie ci uzmyslowic ze sa ludzie i ludzie, badz po prostu tolerancyjny i zamiast odsylac do google, jezeli w ogole odpisujesz, odpisz konkretnie.
Skonczylam, bo znowu bedzie 100 postow i niczym. ( i tak nie rozumiesz o czym pisze)

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 14 mar 2009 14:08

Ludzie... Odpisałem tak konkretnie jak się dało.
Jeżeli nie ogarnęłaś treści, to już nie moja wina - to tyle, jeżeli chodzi o zrozumienie tego, o czym się pisze...
:roll:

Wróć do „Śmietnik”