O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
sabrina23
Gastarbeiter

Postautor: sabrina23 » 29 sty 2009 21:41

Diler narkotyków do tego wietnamiec :evil:
Z kim ty się puściłaś ale dobrze ci tak :twisted:

Babcia Jadzia
Emigrant

Postautor: Babcia Jadzia » 29 sty 2009 21:59

sabrina23 pisze:Diler narkotyków do tego wietnamiec :evil:

Debilko w chamskim wykonaniu - wyszla za mazi maja dziecko a nie "sie puscila".

Puszczac to mnie sie chce - pawia, jak takiekretynskie odpowiedzi widze.

Dziewczyna ma klopot, prosi o pomoc - nie sa je potrzebne idiotyczne uwagi jak te twoje (mala litera zamierzona) jest wystarczajaco zdolowana.

sabrina23
Gastarbeiter

Postautor: sabrina23 » 30 sty 2009 11:45

takajednaobca pisze:
sabrina23 pisze:Diler narkotyków do tego wietnamiec :evil:

Debilko w chamskim wykonaniu - wyszla za mazi maja dziecko a nie "sie puscila".

Puszczac to mnie sie chce - pawia, jak takiekretynskie odpowiedzi widze.

Dziewczyna ma klopot, prosi o pomoc - nie sa je potrzebne idiotyczne uwagi jak te twoje (mala litera zamierzona) jest wystarczajaco zdolowana.

Sama jesteś debilką i skoro tak ją lubisz to jej pomóż bo odemnie nie uzyska pomocy. Oby jej mężuś z wietkongu nie powrócił z wygnania nigdy:twisted:

Babcia Jadzia
Emigrant

Postautor: Babcia Jadzia » 30 sty 2009 15:22

Sabrina - gowno mnie obchodzi co ty (mala litera zamierzona) myslisz o jej mezu.

Dziewczyna zostala sama z dzieckiem i to sie liczy.

A ty nawet zmija nie jestes tylko zwylkym padalcem.

Wiec ci padalcu zycze zeby cie za twoje dlugi do pie... wsadzili

http://forums.londynek.net/gb/viewtopic.php?t=3840

I cholernie zaluje ze probowalam pomoc kiedy ty skomlalas o swoich problemach, moglam zostawic.
odemnie nie uzyska pomocy

Pewni4e ze nie, bo pojecia o niczym nie masz tylko sama skomlesz na forum zeby tobie pomoc.

Teraz idz i udlaw sie wlasna zolcia.

Datas
Gastarbeiter

Postautor: Datas » 31 sty 2009 08:21

Pewnie wiedziała, że jej mąż produkuje narkotyki i czerpała z tego korzyści. Sama ma małe dziecko a miała to gdzieś, że czyjeś dzieciaki ćpają to ci jej mężuś wyprodukował. Takich ludzi którzy produkują albo sprzedają narkotyki powinno się do kamieniołomów wywozić. A teraz udaje skrzywdzoną bo mu deport zrobili. Może niech mu pozwolą wrócić to jej stopa życiowa się podniesie po rozpoczęciu "nowego biznesu". Może teraz jakiś lepszy pomysł :evil:

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 31 sty 2009 09:10

Może wiedziała a może nie wiedziała. Facet akurat może ukrywał ten mało chlubny fragment działalności "biznesowej".
Jedno co jest pewne, to to, że Datas potrzebuje wrócić do szkoły z której uciekł tak na oko gdzieś koło 7 klasy podstawówki.
Do tego dochodzi jeszcze ta zawszona polaczkowa zawiść i dorabianie ideologii wokół nie swojej dupy.
takajednaobca... Zaczynam Cię franco lubić coraz bardziej :wink:

A to że koleś robił dragi? W poważaniu to mam, ćpają słabi, niech zdychają. Mi to wisi.

Datas
Gastarbeiter

Postautor: Datas » 31 sty 2009 09:55

inne by było twoje zdanie gdybyś miał dziecko w wieku szkolnym. Mam nadzieje, że jak będiesz mieć dziecko to będzie ćpało. Potem będzie ciebie okradać żeby się naćpać a na koniec będzie się puszczać za działkę koki. Zobaczymy co wtedy powiesz . :evil: skoro ci nie przeszkadza,że ktoś produkuje narkotyki. To może sam ćpasz albo je sprzedajesz.
Pozdrawiam

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 31 sty 2009 10:02

A skąd wiesz że nie mam dziecka? Znamy się?
To czy dziecko będzie ćpało czy nie, zależy w większej mierze od tego czego je nauczysz i ile czasu będziesz mu poświęcał.

P.S. Dziękuję za typowo polaczkowe życzenia :lol: Śmierci bliskich też będziesz mi życzył prostaku?

Datas
Gastarbeiter

Postautor: Datas » 31 sty 2009 10:20

Powodzenia w wychowywaniu dziecka. Mam nadzieje, że wpoisz swojemu dziecku, że facet który produkuje narkotyki to fajny gość. A może w wolnych chwilach wpadnie do szkoły gdzie się uczy i poprowadzi pogadanke jak fajne że ludzie słabi biorą narkotyki.
Pozdrawiam tolerancyjny polaczku

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 31 sty 2009 10:31

Bosh... Zadam Ci proste pytanie. W ilu Markotach byłeś? Ilu ludzi poznałeś, którzy przez słabą psychikę popadli w uzależnienie i w Markotach próbują znaleźć w sobie siłę aby wygrać z samym sobą? Ile widziałeś takich sukcesów i porażek? Śmiem uważać, że ani jednego. jedyne co wiesz, to to, co gdzieś pokątnie zasłyszałeś.
Więc łaskawie proszę, zachowaj swoje głupiutkie, infantylne i emocjonalne nastawienie dla innych. Mnie to nie rusza.

Babcia Jadzia
Emigrant

Postautor: Babcia Jadzia » 31 sty 2009 10:38

Nie bylo mnie na Londynku dobre 2 lata (albo i wiecej) ale widze ze tu nic sie nie zmienilo.

Jeden drugiego utopilby w lyzce wody.

Sami skomla o pomoc ale innym nie pomoga - innych tylko zdolowac i skopac jak juz leza, nie? To takie cholernie polskie.....

Co innego posmiac sie z drobnych glupotek a co innego z postu dziewczyny ktora sama zostala z dzieckiem i szuka pomocy.

No ale co ja bede palce zdzierac.....

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 31 sty 2009 10:43

Już przestań się tak dołować ;) Co można poradzić na obecną sytuację?
Na pewno koleś będzie miał poważny problem z powrotem do UK. Ale spokojnie może pojechać do PL.
Jedno mnie zastanawia. Skoro są małżeństwem, to dlaczego facet miał wizę na pół roku? Coś w tej opowieści kupy się nie trzyma...

Babcia Jadzia
Emigrant

Postautor: Babcia Jadzia » 31 sty 2009 11:03

Troche jest dziwne z ta emigracja...

Kolezanka mieszkajaca w UK wyszla za maz za Tunezyjczyka, pozniej jej przeszlo tak jakos.. he he he

Tamten pojechal sobie z Tunezji do Polski ze wszystkimi papierami slubu itd (slub brali w Tunezji gdzie ona byla przez... tydzien.....) myslac ze sam tam wszystko pozalatwia, stamtad probowal do UK a skonczyl w wiezieniu w Niemczech i deportacji spowrotem do Tunezji.

Do tej pory nie mozemy dojsc jak to sie stalo no ale ona juz jest w Norwegi wiec sprawa ucichla.

:lol:

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 31 sty 2009 12:33

A dotarło do Ciebie, że problem z dragami tu jest drugoplanowy? Bardziej chodzi o kobietę z dzieckiem.
Jakiś taki nieśmiały komplement z odrobiną sarkazmu?
Wow. Jestem pod wrażeniem :lol:

Wróć do „Hyde Park”