O wszystkim na tematy prawne
user1929173
Gastarbeiter

Deed of consent and postponement by nonowner occupier?

Postautor: user1929173 » 17 gru 2008 19:49

MOJ MAZ DOSTAL POZYCZKE NA DOM, NIE PRZYZNALI NAM TYLKO JEMU, KILKA DNI TEMU BANK PRZYSLAL MI LIST DO PODPISANIA "DEED OF CONSENT AND POSTPONEMENT BY NONOWNER OCCUPIER" CO TO JEST? CZY PO PODPISANIU TEGO NIE MAM ZADNYCH PRAW DO TEGO DOMU, TZN W RAZIE SMIERCI MEZA NADAL MOGE ZOSTAC W TYM DOMU I GO SPLACAC, CZY MNIE POPROSTU WYRZUCA NA BRUK?POMOCY

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 17 gru 2008 20:53

Jacek dzieki pewnemu panu ktory regularnie obsmarowywal go na tym forum juz tu nie bywa :( Jesli potrzebujesz z nim kotaktu to sugerowalbym do niego zadzwonic.
W razie smierci meza dziedziczysz po nim, wiec to nie powinno byc (tak mi sie wydaje) problemem.

pitulart
Gastarbeiter

Postautor: pitulart » 17 sty 2009 11:27

nikt go nie obsmarował,napisali prawde, naciągnął pare osób i nie wywiązał się z podjętych spraw i pewnie juz nie widzi interesu na forum więc nie pokazuje się.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 17 sty 2009 12:25

Nigdy sie w tym temacie nie wypowiadalem ale po ostatnich cwaniaczonych postach obsmarowujacych kazdego tutaj mam dosyc.

Masz jakis problem do kogos (kogokolwiek) zadzwon na Policje, podaj go do sadu, idz do CAB a nie skomlaj jak zarzynane prosie.

Rozwine dla mniej kumatych:

Jak masz racje wygrasz sprawe, i bedzie na twoim jak nie masz racji bedziesz musial przeprosic i do tego jeszcze zaplacic wiec oduczy cie to robienia tego typu smrodu.

Co do watku:

Napisalas tytul listu a co on zawiera juz nie?

Moze tam byc napisane:
W razie smierci, ubezpiezcenie oplacane wraz z ratami za dom pokrywa calosc hipoteki, zatem spadkobierca otrzymuje nieruchomosc bez obarczenia hipoteka.

W przypadku tego pisma, tak samo w przypadku wiekszosci pism, kluczowa jest zawartosc a nie tytul.

pozdrawiam

myszek
Gastarbeiter

Postautor: myszek » 22 sty 2009 07:19

Gdyby ktos potrzebowal zglosic nieuczciwego prawnika to robi sie to przez strone Solicitors Regulation Authority, na ich stronie jest rozpisane co mozna zglosic i np za nieodbieranie telefonow za nie informowanie cie na bierzaco prawnik moze zaplacic ci odszkodowanie lub bedzie musial co najmniej zmniejszyc ci koszty, no i oni eda trzymac nad nim oko.

Wróć do „Prawo”