czyli jakby nie patrzeć mam 3 lata pobytu w UK. Pytanie czy trzeba mieć 3 lata bezpośrednio przed złożeniem aplikacji czy w ogóle w życiu. Dodam, że jestem obywatelem UK ale to chyba nie ma większego znaczenia.
 czyli jakby nie patrzeć mam 3 lata pobytu w UK. Pytanie czy trzeba mieć 3 lata bezpośrednio przed złożeniem aplikacji czy w ogóle w życiu. Dodam, że jestem obywatelem UK ale to chyba nie ma większego znaczenia.

Znajomy skladal, online. Mimo kilkunastoletniego doswiadczenia w sztukach walki i dobrego angielskiego, nie dostal odpowiedzi.
3 lata bezpośrednio przed złożeniem aplikacji
Ermmmmmmmmmm - moze dlatego ze tutejsza Policja ma wiecej wspolnego z kulturalnym podejsciem do ludzi niz z praniem ich po ryjach jak to w Polsce bywalo? Zamist sztuk walki bardziej przydaje sie dyplomatyczne podejscie do sytuacji....
Biorac pod uwage ze tutejsza policja czesto nie nosi broni palnej moze to byc dosyc przydatna umiejetnosc.

.
 .Ponoc pytania sa podchwytliwe. Jeden koles poszedl na test i dostal pytanie mniej wiecej takie Widzisz Arabke z zawiniatkiem przypominajacym becik z dzieckiem , czy moze tam byc zamiast niemowlecia bomba? Facet zgodnie z tym ze wszystko jest mozliwe odpowiedzial tak i oblal test . Wyszlo na to ze jest rasista.
Ponoc pytania sa podchwytliwe.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 2 gości