takajednaobca pisze:Absolutnie nie pakuj sie na jakis zmywak czy ukladanie towarow w supermarketach "zeby przezyc" - zanim mrugnisze minie Ci 5-10 lat a Ty nadal bedziesz na etapie nadziei.
Szukaj firm operujacych w twojej dzialce i wal do nich - chociazby nawet do podstawowej administracju.
W Tesco slownictwa specjalistycznego sie nie nauczysz - powodzenia.
Moldwan pisze:Witam jestem 26letnim mezczyzna jestem w Londynie dopiero 9tyg i ciezko jest znalesc mi prace jak znalazlem to byla tylko dorywcza to pare godz tyg.....Jestem bez nalogow posiadam prawo jazdy kat B mieszkam na poludniu a dokladnie Streatham mam prosbe niech mi ktos pomoze znalesc prace moj numer to 07727916655 dziekuje
takajednaobca pisze:Absolutnie nie pakuj sie na jakis zmywak czy ukladanie towarow w supermarketach "zeby przezyc" - zanim mrugnisze minie Ci 5-10 lat a Ty nadal bedziesz na etapie nadziei.
Szukaj firm operujacych w twojej dzialce i wal do nich - chociazby nawet do podstawowej administracju.
W Tesco slownictwa specjalistycznego sie nie nauczysz - powodzenia.
...Moldwan pisze:........wyzyskiwacz pieniedzy nie sadze zeby ktos sie na to na bral oszustka jestestakajednaobca pisze:Katarzyna - za £15 na godzine naucze Cie jak sie poruszac po forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 20 gości