Ja widze wyjscie, oczywiscie - ograniczyc ingerencje dajac po prostu np. za drugim razem "przeginaczowi" zakaz pisania na miesiac zamiast niekonczocych sie przekomarzan, uwag i poprawek. Moze to i racja, w ten sposob przynajmniej reszta forum mialaby spokoj i mniej byloby czerwonego druku. Ok, pomysl przyjety, zobaczymy jak wyjdzie.
Artur79: kiedys na ircu byl/jest taki kanal #bluzgi
wejdz tam, wyzyj sie i bedzie spokoj Smile
ew. wejdz na czaterie
Zbyt czesto madrzy i madrzejsi probuja zgnoic tu ludzi zadajacych pytania i szukajacych prostych odpowiedzi. Jesli ktos na dziendobry zostaje potraktowany z buta to po cholere ma tu wracac?? Do czego i do kogo??
Jesli ktos na pierwszym spotkaniu wyzwie cie do roznych i odpowiednio skomentuje twoj styl zycia to nadal bedziesz chcial sie z tym czlowiekiem zadawac? Nie sadze....
brain: no fajnie ze popisales sie znajomoscia kanalow na irc. Ale nie pouczac mnie, bo ja z irca korzystalem, kiedy ty zobaczyles w tv ze jest cos takiego jak komputer
czy w zwiazku z "okresem probnym" moge obrazic kazdego raz bez konsekwencji bo to wtedy nie bedzie notoryczne przeginanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 16 gości