Postautor: Brain » 29 wrz 2008 18:35
usercostam - tak masz racje to jest twoje zdanie, gdy ktos nie ma zdania na ktoras ze stron lub jest mu to obojetne moze zaznaczyc odpowiedz 3. w ankiecie zawsze komus nie podpasujesz bo ma jakies tam zdanie.
Ania - to strasznie wielka proba byla 2 przejazdy, i niestety z Victoria tak jest ze sa 3 stacje w malej odleglosci od siebie, jednak z walizeczka jakby percepcja odleglsci sie zmienia. Dyskusje kto jakiej muzyki slucha to tez raczej na potrzebe ubarwienia pozytywnego nie skomentuje... Wsiadlem do taksowki, pierwsze co mnie urzeklo to czystosc wnetrza i usmiech kierowcy, z glosnikow saczylo sie "Allegro ma non tropo" uspokajajaco tulac mnie podczas podrozy...
aa i zapomnialbym, jak juz nie chcecie byc postrzegani jako rasisci, to przestancie sie w ten sposob czepiac ankiety, czepiacie sie jak w kolejce po Häagen-Dazs, ze ktos was zapytal czy smietankowe czy kawowe...
No offens..
A teraz tak calkiem z innej beczki, przyczepie sie do ankiety w sposob bardziej przemyslany niz ideologiczne brednie, lub "napisze tak bo tak wypada".
Jaki cel ma ankieta o tym ksztalcie i formie, w watku o wiadomej tresci?
Zapytam przewrotnie autora: Ilu widziales ciemnoskorych polakow z prawojazdy kat. B szukajacych pracy na polskich stronach jako kierowcy minicab?
Jezeli juz chciales sie dowiedziec o preferencje seksualne narodu przyjezdzajacego na wyspy to prosciej bylo:
Czy chetniej jechalbys z :
Kierowca z polski?
Kierowca nie z polski?
Obojetne (lub nie mam zdania, wali mnie to)?
To oczywiscie tylko moje prywatne wyrazone publicznie zdanie,